Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisinde parlayan Beren Gençalp’e yeni bir yol açıldı!

Sefirin Kızı dizisinde parlayan Beren Gençalp’e yeni bir yol açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi iki sezon ekranda kaldı ve geniş bir hayran kitlesine hitap etti. Dizide çocuk oyuncu olarak Beren Gençalp’i izlemiştik… Melek isimli çocuk karakterini çok başarılı şekilde canlandıran Melek Gençalp, şimdi de yeni bir dizide izleyici karşısına çıkacak.

2011 yılında İzmir’de dünyaya gelen Beren Gençalp, henüz 10 yaşında ve bir yıldız adayı olma yolunda adımlarını tek tek atıyor… Bir ajansa oyunculuk için yaptığı kayıt başvurusu sonrasında Sefirin Kızı dizisine başlayan Beren Gençalp, çok iyi bir performans ile bu yapıma renk kattı.

İlk oyunculuk deneyiminde başarılar elde etmesi ile sekiz yaşındaki kız çocuğu dizi dünyasına adım atmış oldu. Nare ve Sancar’ın kızı olarak akıllarda kalan Beren Gençalp şimdi de Misafir isimli dizide izleyicilerle buluşacak.

Sefirin Kızı dizisinde parlayan Beren Gençalp'e yeni bir yol açıldı! 7

Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy ikilisinin başrolünde yer aldığı Misafir dizisi, 4 Kasım Perşembe akşamı Fox TV’de yayınlanacak. Fragmanlar paylaşılıyor ve dizinin etkili bir dram hikayesi olduğu da görülüyor.

Beren Gençalp ise yeni dizi heyecanı yaşarken, instagram hesabından set pozlarını paylaşmaya başladı.

“Yeni heyecan” notuyla karavan pozlarını yayınlayan çocuk oyuncu, takipçilerinden de büyük destek gördü. Beren Gençalp için Misafir dizisi ikinci büyük dizi sınavı anlamı taşıyor…

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy Ozan Dolunay başrolünde yer aldığı dizide ayrıca; Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi ismiler de bulunuyor.