Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Karalar yeni başladığı dizisinde büyük şok yaşadı!

Aslıhan Karalar yeni başladığı dizisinde büyük şok yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Karalar, Tolgahan Sayışman’ın yeni kurduğu yapım firması Han Medya ve Yapım’ın ilk dizisi olan Sınır ile anlaşmıştı. Şahin Tepesi isimli dizi ile birlikte 2018 yılında setlerde yer almaya başlayan oyuncu, Kuruluş Osman dizisindeki Burçin Hatun karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Aslıhan Karalar hem yetenekleri hem de güzelliği ile kısa sürede tanındı ve geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı. Üst üste projelerden gelen teklifler ile de popülerliğini artıran oyuncu, son dönemin öne çıkan isimlerinden birisi oldu.

Sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri çeken oyuncu, Sokağın Çocukları isimli dizinin yanı sıra Limit ve Kutsal Kavga Adanış sinema filmlerinde de boy gösterdi. Aslıhan Karalar’ın son dizisi ise Sınır oldu.

Aslıhan Karalar yeni başladığı dizisinde büyük şok yaşadı! 7

Önceki gün Balıkesir Dursunbey’de yapılan çekimlerden karavan pozu yayınlayan oyuncu hayatından bir hayli memnundu ama hiç beklemediği bir sorunla karşılaştı.

SInır dizisinde yer alan toplam 9 kişinin koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Aslıhan Karalar da bu isimlerden birisi… Oyuncu kendisini izole ederken, tedavisine de başlandı. Dizinin çekimlerine de bu süreçte ara verildi.

Tüm ekibe yeniden testler uygulandı ve sette önlemler de artırıldı. Koronavirüse yakalanan isimlerin geri dönmesinin ardından sette çalışmalar kaldığı yerden devam edecek.