Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın Şeref Sözü dizisi kötü başladı, ama durumu hemen toparladı!

Tolgahan Sayışman’ın Şeref Sözü dizisi kötü başladı, ama durumu hemen toparladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının yeni dizisi Şeref Sözü, ilk bölüm reytingleri ile hem yapımcıya hem kanala hem de oyunculara kötü bir sürpriz yapmıştı… Dizinin ilk bölüm reytingleri o kadar düşük geldi ki, herkes şaşırdı. Ancak Show TV’nin tekrar bölümlerini yayınlaması ile daha fazla kişiye ulaşan Şeref Sözü, ikinci bölümünde daha iyi reyting oranları alarak umut verdi.

Tolgahan Sayışman ile Sude Güler’in başrollerinde yer aldığı dizinin 3. bölümü öncesinde izleyici yorumlarına bakıldığında, hikayenin sarmaya başladığını görebilirsiniz. Birçok dizi hayranı Şeref Sözü’nü yeni fark etti ve olumlu yorumlarla diziye olan ilgilerini sosyal medyada yansıtıyor.

Hikayenin entrika ve gizemlerle dolu görüntüsü ilginin artışını tetiklerken, bazı eleştiriler de dillendiriliyor. Dizinin tanıtımı noktasında sosyal medyanın yeterince iyi değerlendirilmediği görüşü öne çıkıyor.

Sude Güler, genç ve deneyiminin az olmasına rağmen iyi performans sergilemesi ile dikkat çekiyor ve övgü alıyor… Tolgahan Sayışman hayranları da oyuncunun performansından memnun.

Kimi dizi hayranları farklı bir güne alınmasını istiyor ama Show TV’nin böyle bir düzenleme yapacak pozisyonu yok. Yani Çarşamba günleri Şeref Sözü kendini kanıtlayıp ilerlemek durumunda.

Şeref Sözü 3. bölümde de çok ilginç olaylar yaşanacak. Cihan Adabeyli’nin, İsra ve bebeğinin bulunması için herkese rest çektiği tanıtımda Adabeyli Adası’nda gerilim giderek yükseliyor. Emsal’in “Bu bebek senin eve dönüş biletin!” sözleri dikkat çekerken “Yasemin’in kucağındaki bebek Ömer mi?” sorusu akıllara geliyor. “Cihan, İsra ve Ömer’i bulabilecek mi?” sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.