Ana sayfa Dizi Haberleri Ceyda Düvenci, Sefirin Kızı dizisinden tüyoyu haftalar önce vermiş!

Ceyda Düvenci, Sefirin Kızı dizisinden tüyoyu haftalar önce vermiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bülent Şakrak, Sefirin Kızı dizisine veda mı ediyor? 23. bölümden 2. fragman yayınlandıktan sonra Ceyda Düvenci’nin sözleri akla geldi! Sefirin Kızı dizisine Mart ayında katılan oyunculardan Bülent Şakrak, pandemi nedeniyle sete ara verilmesi ile ilk sezon dizide çok az süre alabilmişti. Bodrum’da çekilen dizinin setinde çalışmalar Ağustos ayında başlamış ve Eylül başında da ikinci sezondan ilk bölümler ekrana gelmeye başlamıştı.

Sefirin Kızı dizisinin 26 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 25. yeni bölümünde Sancar, dizinin kötü adamı Kahraman’ı vuruyor. Yani Bülent Şakrak’ın karakterine veda vakti mi geldi? İşte bu soruyu sorduran fragman ilgi çekti. Peki Kahraman diziden ayrılacak mı?

Ceyda Düvenci, Eylül ayının başında instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 8 aylığına Bodrum’a yerleştiklerini söylemişti. Oyuncu, “8 ay Bodrum’da yaşamak üzerine heyecanlı bir telaş başladı yuvamızda” notuyla duyurmuştu hayatındaki yeni düzeni…

Ceyda Düvenci, Sefirin Kızı dizisinden tüyoyu haftalar önce vermiş! 8

Kahraman karakterinin 2021 yılında da dizide olacağı ve bu sezon sonuna kadar da kalacağına yönelik tahminler var. Yani 25. bölümde vurulan Kahraman ölmeyebilir… Tabii ki senaryoda bir değişiklik durumu da yaşanabilir. Ancak Ceyda Düvenci’nin Eylül başında yaptığı açıklamaya göre Kahraman karakterinin Nisan veya Mayıs ayına kadar dizide kalması bekleniyordu.

Ceyda Düvenci, konu hakkında şu mesajı yazmıştı:

“Sevgilim önümüzdeki yılı işi sebebiyle Bodrum’da geçirmek zorunda. Ben de tüm düzeni değiştirip yanına gitmekle, evde her hafta yolunu gözlemek arası gidip geliyordum. Sonra bir gün sakince kendime dedim ki “dünya bir günde değişti, herkesin tüm planladıkları alt üst oldu ve sen bu düzen içinde de mutlu olduğun, evlatlarının da mutlu olduğu bir biçim oluşturdun bir şekilde. Hayat kısa, kendini akışın mucizelerine bırak ve gerçek istediğini bul” Bunu kendime söylemek bile rahatlattı aslında ve gerçek isteğimin evlatlarımla sevgilimin yanında olmak olduğunu fark etmem 1 dakikamı bile almadı. ”

Ceyda Düvenci, Sefirin Kızı dizisinden tüyoyu haftalar önce vermiş! 9