Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın sıra dışı projesi start aldı!

Tolgahan Sayışman’ın sıra dışı projesi start aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, bir süre önce kariyerine yeni bir yön vermiş Han isimli bir yapım şirketi kurmuştu. Sayışman yeni projesini de belirlemiş ve ilk dizisi Limit için düğmeye basmıştı. Projenin çekimleri devam ediyor.

Show TV’de yayınlanan Şeref Sözü isimli dizisinin dört bölümde yayından kaldırılmasından sonra Tolgahan Sayışman televizyon dizilerine ara vermişti. Sonrasında ise ticarete atılan ve Han Medya ve Yapım isimli bir de şirket kuran Sayışman, kariyerinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Tolgahan Sayışman'ın sıra dışı projesi start aldı! 8

Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya, Japon çizgi roman uyarlaması Limit’in çekimlerine başladı. Çekimler Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde gerçekleştiriliyor. Tolgahan Sayışman da seti ziyaret etti.

İki sezon sürmesi beklenen Sınır bir uyarlama dizi ve Tolgahan Sayışman’ın da yapımcısı olduğu ilk dizi projesi olduğu için bir hayli önem veriliyor. Ancak sette bir süre önce yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle çekimler durdurulmuştu.

Tolgahan Sayışman'ın sıra dışı projesi start aldı! 9

Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular şöyle: Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Çağla Boz, Burak Altay, Erdem Şanlı, Burcu Binici , Mert Altınışık, Canan Ekinci, Gamze Dar ve Aylin Kabasakal.

Konusuyla ilgili hiçbir açıklama yapılmayan dizinin bir dijital kanalda yayınlanacağı belirtiliyor.