Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz konuk!

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz konuk!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin çok sevilen dizisi Sen Çal Kapımı adım adım finale yaklaşıyor, izleyicilerin heyecanı da doruğa ulaşıyor. Dizinin finaline çok az kalmışken sürpriz bir konuk oyuncunun katılacağı açıklandı.

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in rol aldığı Sen Çal Kapımı 52. bölümde final yapacak. Finale sadece dört bölüm kaldı. Büyük son için geri sayım sürerken dizinin iki bölümüne eskilerden çok ünlü bir isim konuk oyuncu olarak katılacak.

Bu isim Parla Şenol. 65 yaşındaki oyuncu bugüne kadar birçok film ve dizide rol aldı, albüm yayınladı. En son Mucize Doktor’da Güliz karakteriyle izlediğimiz usta oyuncu şimdi de Sen Çal Kapımı dizisine konuk oyuncu olarak katılacak. Şenol’un dizide canlandıracağı karakterle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sen Çal Kapımı dizisine sürpriz konuk! 7

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisi dün son çekimini gerçekleştirdi ve sete veda etti. Ekibin sete veda videosu ve fotoğrafları sosyal medyada bolca paylaşıldı.

Bu arada çarşamba akşamı dizinin 48. bölümü yayınlandı. Hem reyting hem de sosyal medya paylaşımı rekoru kırmaya devam eden dizi reytinglerde tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü üçüncü sırada tamamladı.

Dizi finale yaklaşırken şimdi izleyicinin kafasında büyük bir soru işareti var. Eda ve Serkan ikilisinin yeniden bebeği mi olacak? Serkan, karakterinin daha çok çocuk istediği görülürken, Eda bu konuda kararsız. Kiraz’ın bir kardeşinin olmasını istemesi ise diziye yeni bir bebek gelebileceği anlamı taşıyor.