Ana sayfa Sosyal Medya Toprak Sağlam, kendisine sağlam bir dizi buldu!

Toprak Sağlam, kendisine sağlam bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Toprak Sağlam, yeni sezonda rol alacağı diziyi belirledi… 1985 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 2005 yılından bu yana setlerde yer alıyor.

Farklı projelerde farklı rollerde birçok kez ekrana gelen Toprak Sağlam, Bodrum Masalı isimli dizideki Gözde karakteri ile akıllarda kaldı. Güvercin dizisinde Emel olarak izlediğimiz oyuncu, ardından Şeref Sözü dizisinde Cavidan karakterine hayat verdi.

Toprak Sağlam, son olarak ise 8. bölümde final yapan Kahraman Babam dizisinde yer almıştı. Son dönemde yer aldığı projeleri kısa süreli olan Toprak Sağlam, El Kızı isimli yeni dizi ile anlaşma yaptı.

Toprak Sağlam, kendisine sağlam bir dizi buldu! 7

Fox TV’de yayınlanacak olan dizide Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz başrolde yer alıyor. Muğla’da yakında çekimlerine başlanacak olan dizi, Ezo isimli öksüz bir kadının acıklı hikayesini anlatacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre, Toprak Sağlam da hikayeye en son katılan isim oldu. Daha önce diziye Sedef Avcı, Perihan Savaş, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli’nin de katıldığı ortaya çıkmıştı.