Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in sevilen dizisi için final kararı alındı!

TRT 1’in sevilen dizisi için final kararı alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun dizisinin ömrü belli oldu. Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı, senaryosunu Hasan Kaçan’ın yazdığı dizi absürt komedi yapımı olarak dikkatleri çekiyor.

Ağustos ayından bu yana TRT1 ekranında yayınlanmakta olan dizi, düşük kalan reytingleri ile kanalın en iddiasız programı konumunda bulunuyor… Ancak bu türe özlem duyan ve diziyi her hafta seyreden genişbir kitle olduğu gerçeğini de hatırlatmak lazım.

TRT1, yeni diziler hazırlıyor ve bunların yayın dönemleri yaklaştığı için de bazı dizilere final yaptırması bekleniyordu. Kanaldaki en düşük reyting alan Tövbeler Olsun dizisi için de final kararı alındığı ortaya çıktı.

Milim Sanat tarafından hazırlanan dizinin şimdiye kadar 26 bölümü ekrana geldi. Dizinin 32. bölüm itibari ile final yapmasına karar verildi. Dizide izlediğimiz ünlü oyuncu Seda Türkmen’in de 29. bölüm itibari ile hikayesini biteceği için yapımdan ayrılacağı ortaya çıktı.

Teşkilat, Bir Zamanlar Kıbrıs, Hay Sultan ve Barbaros isimli 4 dizinin hazırlıkları devam ediyor. TRT1 ekranında yakında bitecek olan Tövbeler Olsun’un yerine bakalım hangi dizi başlayacak.