Ana sayfa Dizi Fragmanları Benim Adım Melek dizisinde büyük karar alındı!

Benim Adım Melek dizisinde büyük karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşan Benim Adım Melek dizisinin şimdiye kadar yayınlanan 52 bölümü büyük bir dram içeriyordu. Dizide Melek’in kurtulmasının ardından ise yavaş yavaş mutlulukla dolu gelişmeler de yaşanıyor.

Ömer ve Defne karakterlerinin evlenmesi dizi hayranlarının da en çok istediği şeylerden birisiydi ve gerçekleşti. Şimdi bu ikilinin hayatlarının nasıl şekilleneceğine yönelik gelişmeler izleyicilerin merakını artırıyor.

Diğer tarafta ise Alpay’a Melek’in kurtuluşu karşılığında handaki dükkan ve konağı kaybetme pahasına imza atan Halil’in durumunun ne olacağı merak ediliyor. Halil, Melek’e bir türlü güzel sözler söyleyemiyor. Babası Cumali, Alpay gerçeğini öğrenecek.

Halil ve Melek evlenecek ve Alpay da susup oturacak… Cumali, bu konuda Alpay’a sert çıkıyor. Nasıl bir anlaşma yapıldı, bu da merak konusu oldu. Ancak Cumali karar vermiş görünüyor. Melek ile Halil’i ne pahasına olursa olsun evlendirecek ve Namerde de boyun eğmeyeceğini açık açık söylüyor… Cumali’nin kararlılığı da yeni bölümde düğümü çözebilecek bir hamle yapılacağı izlenimi veriyor.

Benim Adım Melek dizisinin 17 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 53.bölümünden 2.fragman yayınlandı. Dizide bir hayli duygusal, etkileyici sahneler var. Yeni bölümü de heyecanla bekleyen yüzbinlerce izleyici olacakları merak ediyor.

Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik, Nizam Namidar, Kaan Çakır gibi isimlerin yer aldığı TRT1 dizisi duyguların karışacağı, olayların bir türlü durulmadığı yeni bir bölümle daha izleyici karşısına çıkıyor.