Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ekranına muhteşem bir dizi daha geliyor!

TRT1 ekranına muhteşem bir dizi daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’in son dönemde ortaya koyduğu dizi performansını “muhteşem” olarak nitelendirmek fazla bir abartı olmayacaktır. Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı ve son olarak da Teşkilat ile izleyicileri kendisine çeken kamu yayıncısı, haftanın 4 günü zirvede yer alan diziye sahip.

Özel kanalların yıllardır büyük tecrübeler sahibi olduğu dizi piyasasına geç giren TRT1 yüksek bütçeli projeler de yapabilmenin farkını yaşıyor ve bu dönemde izleyicileri kendisine bağlıyor… TRT1’in yeni dizi hazırlıkları da son hızıyla devam ediyor…

Tövbeler Olsun isimli yapımın geçen hafta final yapmasının ardından, Payitaht Abdülhamid’in de bu sezon itibariyle biteceği düşünülür ise TRT1’in yeni projeleri de üst üste gelecek.

Çetin Tekindor’un başrolünde yer aldığı ama sonrasında koronavirüs sorunu nedeniyle projeden çekildiği Hay Sultan’ın çekimlerine Mehmet Özgür ile anlaşılarak devam ediliyor.

TRT1’in bir başka dizisi ise Barbaros. Muhteşem bir yapım daha yakında izleyicilerle buluşacak. Kaptan-ı Derya, ünlü Türk denizci Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatının anlatılacağı yeni dizi için ekip uzun süredir çalışmalar yürütüyordu.

Özellikle o dönemi en iyi şekilde yansıtmak için bir takım teknolojik hazırlıklar, kostümler ve mekanların oluşturulması gerekiyor. Hatta bu tür işler için yurt dışından bazı destekler de alındığı biliniyor.

TRT1 ekranına muhteşem bir dizi daha geliyor! 5

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı Barbaros dizisinden güzel haberler geliyor. Dizinin provalarının başladığı ve yavaş yavaş da çekimlere geçileceği gelen bilgiler arasında.

Yeni sezonun bomba gibi denilebilecek yapımlarının başında Barbaros geliyor. TRT1’in tarihi projelerdeki iyi sunumları düşünüldüğü zaman Barbaros da çok heyecan verici ve izleyicileri de çok etkileyici bir yapım olacaktır.

TRT1 ekranına muhteşem bir dizi daha geliyor! 6