Ana sayfa Sosyal Medya Masumiyet dizisinin Ela’sı İlayda Alişan hayatında büyük değişim geçiriyor!

Masumiyet dizisinin Ela’sı İlayda Alişan hayatında büyük değişim geçiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Masumiyet dizisinin her yeni bölümü izleyicileri daha da çok kendisine çekiyor. Bunu sağlayan önemli etkenlerden birisi de Ela karakterine hayat veren İlayda Alişan’ın izleyenlerin yüreklerini yakan performansı.

Genç oyuncu, bugüne kadar birçok projede yer aldı ama Masumiyet başka… Kadına şiddet konusunun gündemden düşmediği ülkemizde, şiddet gören bir kadının neler hissettiğini ekran başında izleyicilere gösteren İlayda Alişan, güçlü hislerin oluşmasını sağlayan bir oyunculuk sergiliyor. Ela karakterinin yaşadığı psikolojik yıkımı gören izleyiciler de kadına şiddet konusuna karşı daha duyarlı olmaya başlıyor…

Masumiyet dizisindeki performansı ile son dönemde öne çıkan İlayda Alişan, ayrıca Elele dergisinin de kapağında yer alarak, başarısını taçlandırdı… Ünlü oyuncu dergi için yaptığı kapak çekimlerinde de neşeli anlar yaşadı. Tüm bu anlar da instagram’da paylaşıldı. Aşağıda videoyu bulabilirsiniz.

Elele dergisinin Nisan sayısının kapağını süsleyen genç oyuncu; yaratıcılık, hayaller, kimlik ve kadın olmak üzerine de soruları yanıtladı… Oyuncunun şu sözleri ise son dönemde ne kadar bilinçlendiğini ve kendisini ne kadar geliştirdiğini anlatmaya yetiyor:

“Hayatımın en farkında olduğum dönemlerinden birinde olduğumu düşünüyorum. Büyüdüğümü görüyorum, değiştiğimi fark ediyorum. Bir bakmışım farklı şeylerden zevk alır olmuşum, sivri kenarlarım törpülenmiş, tecrübelerimi bünyeme yedirmiş çok güçlü bir İlayda’yım. Ayakları yere sağlam basan, iyi kötü yaşadığım tüm tecrübelerimle birlikte olmam gereken İlayda’yım.”