Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 ekranlarında iki dizi final yapacak!

TRT1 ekranlarında iki dizi final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2020-2021 sezonuna adeta damga vuran TRT1, yeni dizileri ile muazzam bir başarıya imza attı. Dev bütçeli dizilerin hazırlıklarına da devam eden TRT1, 2021-2022 sezonunda da yine çok iddialı yapımlarla izleyicileri ekranda tutmaya çaba harcayacak. TRT1’de yeni dizilere yer açmak için de 2 önemli yapımın vedasına şahit olacaksınız.

TRT1 ekranlarında 5 sezondur devam etmekte olan, Bülent İnal’ın muhteşem bir oyunculuk performansı ortaya koyduğu ve akıllara yazıldığı Payitaht Abdülhamid dizisinde sona doğru adım adım yaklaşılıyor…5. sezonda final yapacak olan diziden geriye çok az sayıda kaldığı ifade ediliyor… Cuma akşamları yayınlanan Payitaht Abdülhamid’in şimdiye kadar 150 bölümü izleyicilerle buluştu.

TRT1 ekranlarında iki dizi final yapacak! 8

Payitaht Abdülhamid projesinin yakında sona ereceği kesin. Sadece kaç bölüm daha kaldığı henüz net değil. TRT1’de biten dizilere bir yenisi daha ekleniyor. Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan dram yapımı Benim Adım Melek vedaya hazırlanıyor.

Nehir Erdoğan, Kutsi ve Mehmet Çevik’i başrolde buluşturan ve çekimleri Gaziantep’te yapılan Benim Adım Melek dizisinde şimdiye kadar 65 bölüm yayınlandı.

Projenin vedası da 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 66. bölüm ile gerçekleşecek. Benim Adım Melek dizisi de oyunculuk performansları, hikayesi ve atmosferi ile iyi yapımlardan birisiydi. İlk sezonunda çok daha büyük ilgi gören dizi, en çok aşırı dram sahneleri ile dolu olması nedeniyle eleştirilmişti.

TRT1 ekranlarında iki dizi final yapacak! 9

Payitaht Abdülhamid ve Benim Adım Melek dizileri final yapıyor ama TRT1’in dizi projeleri de olanca hızıyla devam ediyor. Yeni sezonda kamu yayıncısı çok güçlü yeni yapımlarla ekranını renklendirmeye devam edecek.