Ana sayfa Dizi Haberleri Ah be senarist, hayalleri yıktın! Benim Adım Melek dizisinin finali mezarlıkta geçiyor!

Ah be senarist, hayalleri yıktın! Benim Adım Melek dizisinin finali mezarlıkta geçiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisinde final tarihi yaklaştı… Dün akşam 65. bölümü yayınlanan TRT1 dizisi önümüzdeki hafta final yaparak veda ediyor. Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik gibi önemli isimleri başrolde buluşturan Benim Adım Melek dizisinde, güçlü bir oyunculuk performanslarına tanıklık ettik.

Gaziantep’te çekimleri yapılan dizinin 66. ve final bölümü fragmanı yayınlandı. Görüntüleri izleyenler senaristi yine eleştirilerde bulundu. Birçok dizi hayranı mutlu bir şekilde final yapılmasını bekliyordu. Ancak ölümlerle ve acılarla dolu bir final izleyeceksiniz. Benim Adım Melek dizisinde Kaan Çakır’ın canlandırdığı Alpay karakteri ölmüştü. Final bölümünde bu sefer de Kenan karakterinin ölümüne şahitlik edeceksiniz.

Kadim Yaşar’ın başarıyla canlandırdığı karakter mezarlıkta ölüyor. Nasıl öldüğü konusu ise merakları süslüyor… Benim Adım Melek dizisinin finali mezarlıkta geçiyor ve dizi de böyle bitecek…

Birçok dizi hayranı Kenan karakterinin ölümünden memnun değil. Ayrıca Vildan ile Kenan’ın kavuşamaması da izleyicilerin içine dert olan bir başka konu. Benim Adım Melek dizisi hayranları Melek ile Halil’in mutlu anları ile diziye veda etmek istiyordu ama cenazeler, ölümler, dramlarla dolu bir final geliyor.

Dizinin 19 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 66. ve final bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Videodan izleyebilirsiniz.