Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1, Seksenler dizisiyle ilgili çok önemli bir karar aldı!

TRT1, Seksenler dizisiyle ilgili çok önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Seksenler hayranlarına büyük müjde… Yeni sezonda haftalık dizi formatında yayınlanan Seksenler için TRT1 güzel bir karar aldı.

Haziran ayından bu yana Perşembe akşamları yayınlanan dizinin haftalık bölüm sayısı ikiye çıkartıldı. Artık Seksenler dizisinin yeni bölümlerini hem Pazartesi hem de Perşembe akşamları izleyebilirsiniz.

Yaz dönemi için Seksenler dizisini günlük formattan haftalık formata taşıyan TRT1, iyi reytingler gelince yeni bir karar daha aldı. Haftada iki bölüm yayınlanacak olan Seksenler’in kış döneminde nasıl bir yayın programı olacağı da merak ediliyor.

Yaz döneminde prime-time olarak adlandırılan en önemli saatte ekrana gelen Seksenler, kış döneminde ise ana haber bülteni öncesi günlük dizi formatına geri dönecek.

Seksenler dizisinin eylül ayı içinde TRT1’in yeni dizilerinin başlamasından sonra saat 18.00’de hafta içi her gün yayınlanması düşünülüyor.

Son iki sezonda günlük dizi formatında yayınlanan Seksenler’in prime-time’a alınmasının ne kadar iyi bir karar aldığı da gelen iyi reytinglerle ortaya çıkmıştı.

Seksenler dizisinin 8. yeni bölümünü 16 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz.