Ana sayfa Sosyal Medya Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu mesaj verdi, Emanet yeni sezonu bomba gibi!

Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu mesaj verdi, Emanet yeni sezonu bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’de yayınlanan Emanet dizisi, günlük bir yapım olarak öne çıktı. Toplam 205 bölüm yayınlanan ilk sezonda izleyiciler hikayeyi çok beğendi.

Bir ara reytinglerde çok iyi sonuçlar elde eden Emanet, sonrasında düşüş yaşadı. İlk sezonu iyi bir izlenim ile bitiren dizinin başrol oyuncuları Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu da büyük ilgi gördü.

Emanet dizisi hem hikayesi hem de başrol oyuncularının uyumu ile başarılı geçen ilk sezonun ardından tatile çıktı. 2 ay kadar süren tatil dönemi ise geçtiğimiz gün bitti. Emanet dizi ekibi yeniden bir araya geldi ve çekimler başladı.

Dizinin başrol oyuncuları sosyal medyadan yeni sezonun çok iyi olacağını duyurdu. Sıla Türkoğlu, “Herkese merhabalar, yeni sezon çekimlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Biz hepimiz çok heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

Halil İbrahim Ceyhan ise yeni bölümlerin çok daha iyi olacağını şu mesaj ile anlattı: “Sizlerle yeniden buluşacak olmanın mutluluğu var üzerimizde. Çok güzel bölümler çekiyoruz. Yakında görüşmek üzere.”

Emanet dizisinin ikinci sezon çekimleri başladı ama yayın tarihi henüz netleşmedi. Dizinin ekibi yoğun şekilde sahneleri çekiyor. Tahminler Ağustos sonu veya Eylül’ün ilk haftasında dizinin başlayabileceğini gösteriyor.

Emanet dizisinin ikinci sezonundan ilk fragman da yayınladı. Yakında dizinin yeni sezon yayın tarihinin de belli olması bekleniyor.