Ana sayfa Sosyal Medya TRT1 üst üste dizi patlatıyor, izleyicilerin aklını başından alıyor!

TRT1 üst üste dizi patlatıyor, izleyicilerin aklını başından alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi TRT1 ekranında yakında başlayacak…. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı ve izleyiciler şoke oldu…1963 yılında başlayan hikaye, 1974 yılının 20 Temmuz’unda yapılan Kıbrıs Barış Harekatı ile son bulacak… Ada’da Türk halkının yaşadığı zulümler, gerçek hikayelerle ve zaman zaman da gerçek fotoğraf ve görüntülerle yansıtılacak.

Yeni yılın başlarında bu yana Kıbrıs’ta bulunan dizi ekibi, yoğun bir şekilde çalışmlarını sürdürüyor. 60’şar dakikadan oluşan 26 bölüm sürmesi beklenen dizide Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi çok önemli oyuncular buluştu.

TRT1’in 2021 yılına damga vurması beklenen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin, yurt dışında da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşu ile sonuçlanan bu hikayede Türklerin yaşadığı zulmün ekrana yansıtılması da ayrı bir gündem başlığı olacak.

Kıbrıs Türk halkının varoluş ve özgürlük mücadelesini, tarihi gerçekler çerçevesinde ekrana yansıtacak olan dizinin ilk fragmanı da paylaşıldı. Yayınlanan ilk teaser’da tarihe ‘Kanlı Noel Gecesi’ olarak geçen saldırının sembolü haline gelen görüntüler ekrana geldi. İzleyiciler de sosyal medyadan birçok yorumda bulundu.

Bu sezon TRT1’in çok başarılı dizilere imzasını attığını belirten dizi hayranları, Bir Zamanlar Kıbrıs’ı da sabırsızlıkla beklediklerini ifade ediyorlar.

Bilgi verici bir dizi olması noktasında da bu yapıma ilgi çok yoğun… Sosyal medya ortamlarında binlerce mesaj yayınlandı. TRT1’in takdir edildiği birçok yorumu görebilirsiniz.

Bu sezon en başarılı dizileri ortaya koyan TRT’nin bu yeni dizi çıkışı yine izleyicilerden büyük destek göreceğini yayınlanan mesajlardaki coşku ifadelerinden anlayabilirsiniz.

Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı, Gönül Dağı ve Teşkilat dizileri 2020-2021 sezonuna adeta damgalarını vurdular. Yayınlandıkları akşamların birincisi olan bu yapımlar, hem yüksek prodüksiyon ile yapılıyor hem de milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyarak karşılık buluyor.

Şimdi de bu yapımların yanına Bir Zamanlar Kıbrıs yakında gelecek. Dizinin başlama tarihi belli değil. Ancak Mart sonunda yayınlanması ihtimali var…