Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1 yine dizilerde iddialı ve yine yeni bir dizi ile mesajını verdi!

TRT1 yine dizilerde iddialı ve yine yeni bir dizi ile mesajını verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Farklı hikayesi, benzersiz kurgusu ve kendine has komedi diliyle yaz aylarının yeni eğlencesi olmaya hazırlanan Dünya Hali isimli yeni TRT1 dizisi önümüzdeki hafta ilk bölümü ile ekrana geliyor… Yeni dizinin dikkat çeken bir kadrosu var…

Başrollerini Caner Şahin, Pelin Abay ve Tolga Tekin’in paylaştığı dizi, alışılagelen dizi anlatımlarının klasik yapısını bozarak izleyiciye çok farklı bir eğlence sunacağını iddia ederek ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ozan Çelik, Selin Hasar, Ayfer Tokatlı, Şehsuvar Aktaş gibi birçok yetenekli ismin de yerini aldığı Dünya Hali, aslında TRT1’in artık düzenli olarak her sezon yaptığı absürt komedi türünde bir yapım… Tutunamayanlar ve Tövbeler Olsun tarzında yine ekranda absürt komedi izlemek isteyenler için Dünya Hali dizisi önemli bir seçenek olacak.

TRT1 yine dizilerde iddialı ve yine yeni bir dizi ile mesajını verdi! 7

TRT1’in yeni sezona önemli yapımlar hazırladı ve bunlardan ilki ile yeniden dizi sahnesine çıkıyor… Geride bıraktığımız sezon çok başarılı işlere imza atan TRT1, yeni dönemde de bu atağını sürdürecek. Bunun en önemli kanıtlarından birisi de Dünya Hali dizisi.. Ardından Barbaroslar, Mevlana, Hay Sultan, Alp Arslan dizileri de gelecek… TRT’nin bu yeni dizi politikası yeni açılacak olan dijital platform ile birlikte artarak devam edecek ve bunun işaretleri de görülmeye başlandı.

Dünya Hali, mizahı bol, izlemesi keyifli birbirinden güzel bölümleri ile 28 Temmuz Çarşamba akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile başlayacak. Dizinin fragmanları yayınlanıyor ve ilk gelen tepkiler de gayet olumlu. Dizi izlemeyi seven izleyiciler için Dünya Hali farklı bir yapım olarak öne çıkacak.

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, tam da bu yüzden içinde yaşadığı “modern” hayatla zaman zaman çelişen bir delikanlının yani Sinan’ın (Caner Şahin), anket yaparken tesadüfen karşılaştığı bir kadına (Pelin Abay) aşık olduktan sonra hayatında yaşayacağı değişimlere tanık olacağız.

İyiliği ve dürüstlüğü hayatının her alanında ön planda tutan Sinan’ın şartlar ne olursa olsun değerlerine sadık kalmaya çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar, ustaca bir mizah anlayışı ile Dünya Hali dizisinde işleniyor.