Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de yayınlanan aile komedi dizileri, yaz dönemine damgasını vurmaya başladı!

TRT1’de yayınlanan aile komedi dizileri, yaz dönemine damgasını vurmaya başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarında yaz döneminde birbirinden farklı yapımlar yayınlanıyor. 10 yazlık dizi arasında ise dikkat çekenler TRT1’de ekrana gelen ve aile komedisi tarzındaki yapımlar oldu.

Reytinglerde 3’lü oranlara çıkabilen yapımlar olarak da dikkat çeken bu diziler Benim Güzel Ailem, Kendi Düşen Ağlamaz ve Hayatımın Neşesi isimli projeler oldu. Televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu da bu duruma dikkat çeken paylaşımları ile sosyal medyada dikkatleri çekti.

İyi kadrolardan oluşan aile komedi dizilerinin öne çıktığını belirten Sina Koloğlu, Star TV dışında televizyon kanallarının geleneği bozmadığını da ifade etti.

Fox TV’de yayınlanan Kısmet dizisine de dikkat çeken Sina Koloğlu, özellikle de daha önceden birbirlerini tanımalarının da etkisiyle Cem Gelinoğlu ve Özge Özacar’ın başrolündeki Kısmet’in izlenebilir yapımlardan birisi olduğunu belirtiyor.

Vermem Seni Ellere isimli atv dizisinde Karadeniz bölgesinin güzelliklerinin yansıdığını ifade eden Sina Koloğlu, Ordu’da çekilen dizinin olağanüstü görüntüler eşliğinde ekrana geldiğini belirtiyor.

Kanal D’nin iddialı dizisi Ya Çok Seversin’in hikayesinin ilginç olduğuna da değinen Sina Koloğlu, Kerem Bürsin’in çok iyi bir yüzücü olduğuna da dizinin ilk bölümünde izleyicinin anlayabildiğini belirtti.