Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eylül Tumbar ile partneri Enes Koçak ödül sevinci yaşadı!

Eylül Tumbar ile partneri Enes Koçak ödül sevinci yaşadı!

tarafından ker_def

Büyük Beğeni Toplayan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi TRT1 ekranlarında yaz döneminin parlayan yıldızı olmuştu. Dizinin kış sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam etmesi, başarısının bir göstergesiydi.

Dizinin başrollerinde yer alan Eylül Tumbar ile Enes Koçak da çok iyi bir dizi çifti olduklarını her bölümde ortaya koymaya devam ediyor. İkilinin aldıkları ödül ise onların başarısının tasdiklenmesi olarak görülebilir.

Eylül Tumbar ve Enes Koçak Kendi Düşen Ağlamaz performansı ile 9. Altın 61 Ödüllerinde “En İyi Kadın ve En iyi Erkek Oyuncu” ödüllerinin sahibi oldu.

Eylül Tumbar ile partneri Enes Koçak ödül sevinci yaşadı! 7

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak ve İnci Balabanoğlu Ahıska’nın oturduğu, senaryosunu Gülbike Sonay Üte’nin kaleme aldığı TRT 1’in büyük beğeni ile izlenen dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz” iki ödüle birden layık görüldü.

9. Altın 61 Ödüllerinin en iyi romantik dizi kategorisinde; Kendi Düşen Ağlamaz dizisi oyuncularından “Alize” Karakterini canlandıran Eylül Tumbar (en iyi kadın oyuncu), “Serkan” Karakterini canlandıran Enes Koçak ise (en iyi erkek oyuncu) ödüllerinin sahibi oldu.

Eylül Tumbar ve Enes Koçak ödüllerini birlikte alırken tüm izleyicilere teşekkür ettiler.

Heyecan ve merak dozu giderek artan “Kendi Düşen Ağlamaz” her perşembe akşamı TRT 1’de