Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Mesut, Alize ve Serkan’ın başına dert oluyor!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde Mesut, Alize ve Serkan’ın başına dert oluyor!

tarafından ker_def

Mesut, Alize ve Serkan’a karşı son kozunu oynuyor…. TRT 1’de yayınlanan, başrollerini Hakan Yılmaz, Eylül Tumbar, Selen Soyder ve Enes Koçak’ın paylaştığı eğlenceli hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla milyonların gönlünde taht kuran Kendi Düşen Ağlamaz, 7 Aralık Perşembe akşamı yirmi üçüncü bölümüyle ekranlara gelecek.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi Alize ve Serkan arasındaki eğlenceli bir o kadarda çekişmeli evlilik oyununu konu alıyor.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde bu hafta neler olacak? İşte detaylar: Alize, Serkan’ın Mesut’la sözleşme imzalamasına engel olamayınca gerçekleri açıklamaktan başka çaresi kalmamıştır.

Alize, Serkan’a Mesut’un kim olduğunu söylediğinde ikinci şoku yaşar. Serkan, Alize’nin kendisini bu kadar saf zannetmesini hem hazmedememiş hem de Alize’nin gizli saklı iş çevirmesine çok öfkelenmiştir. Alize, özür dilemediği sürece Serkan da geri adım atmayacaktır. İki inatçı aşığı zor günler beklemektedir.

Alize, sonunda Serkan’ın onsuz hayata alıştığını düşündüğü anda hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. Fakat aşıklarımız henüz bilmese de tehlike çanları oldukça yaklaşmış, Mesut son kozunu oynamıştır.