Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’e ne kadar teşekkür etsek az, iyi ki bu diziyi yaptırmış!

TRT1’e ne kadar teşekkür etsek az, iyi ki bu diziyi yaptırmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları izleyicilerle TRT1 ekranında buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, buram buram Anadolu kokan bir yapım. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de karakterleri de çok güzel… Eskişehir Sivrihisar’da çekimleri yapılan dizinin insanın içini ısıtan bir konusu var.

Sosyal medyada dizi hakkında çok olumlu yorumlar yapılıyor. TRT1’e böyle bir yapımı izleyicilere kazandırdığı için teşekkür eden çok sayıda seyirci mesajı bulunuyor… “Buram Buram Anadolu kokan dizileri özlemişim. TRT1 çok teşekkür ederim. Bozkıra selam olsun” diye yorum bırakan bir izleyicinin mesajına birçok kişi de destek verdi.

TRT1'e ne kadar teşekkür etsek az, iyi ki bu diziyi yaptırmış! 3

Gönül Dağı dizisinin hem izleyicileri hüzünlendiren bir yanı var. Ayrıca neşe ve eğlence de dizinin içine yedirilmiş durumda. Karakterleri çok başarılı şekilde canlandıran oyuncular, iyi bir seçimin ürünü… Başrolde Gülsim Ali ile Berk Atan’ın buluşması da son derece olumlu ve duygusu yüksek bir sonuç oldu.

Kimi dizi hayranlarına göre 2020 yılının en güzel hediyesi Gönül Dağı… Bir izleyici diyor ki, “Hem ağlayıp hem güldüğüm bir dizi. 2020’nin en güzel hediyesi benim için bu dizi…” Aynı düşüncede olduğunu söyleyen birçok dizi hayranı, Gönül Dağı’na tutuklu kaldı.

Aile olarak izlenebilecek, farklı duyguları yaşatan, insanı çocukluğunun güzel anılarına götüren, bozkırda yaşamın ne kadar naif ve saf olduğunu anlatan bir dizi oldu.

TRT1'e ne kadar teşekkür etsek az, iyi ki bu diziyi yaptırmış! 4

Birçok dizide şan, şöhret, zenginlik akıyor… Kimilerinde silahlar patlıyor, ihanetler, intikamlar yaşanıyor. Ancak Gönül Dağı dizisinde bunların hiçbirisi yok. Burada hayatın gerçekleri var. Sevgi var mesela… Masumiyet ver. Vicdan da var bu dizide… Bir de aşka olan tutku ve saflık var…

Ayrıca müzikleri de gönüllere dokunuyor, kulakların pasını siliyor ve izleyicileri başka alemlere sürüklüyor…

Her bölüm üzerine koyarak ilerleyen dizinin hayran kitlesi de artık kemik bir hal aldı ve her cumartesi akşamı ekranda yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor.

İşte dizinin dün akşam yayınlanan 5. bölümünün tamamı: