Ana sayfa Dizi Haberleri Biz demiştik, Sen Çal Kapımı için yeni gün kurtuluş olur diye! Reytingler bakın nasıl geldi?

Biz demiştik, Sen Çal Kapımı için yeni gün kurtuluş olur diye! Reytingler bakın nasıl geldi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin geçtiğimiz hafta aldığı karar sonrasında Zümrüdüanka ile Sen Çal Kapımı dizileri yer değiştirdi. Aslında bu adım Cumartesi akşamları reytinglerde zorlanan Zümrüdüanka adına final yolunda atılan en ciddi adım oldu. Zira, Çarşamba akşamları dizinin güçlü rakipler karşısında ayakta durması çok zor olacak. Zaten Son Yaz dizisinin çekimleri de başladı, birkaç hafta sonra Fox TV duyurulara başlayacaktır.

Gün değişikliğinin en çok da Sen Çal Kapımı dizisine yarayacağını haberlerimizi takip edenler bilecektir. Aslında bu karar romantik komedi dizisinin kurtuluşu oldu… Çarşamba günü farklı yapımlara kaçan izleyicilerin Cumartesi akşamları yeniden yakalanması ve reytinglerin yeniden yükselişe geçmesi amaçlandı. Aslında bu amaca da ulaşıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinin 21 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanan 19. bölümünden gelen ilk sinyal, reytinglerin artış sergilediği oldu. 4’lü reytinglere kadar düşen dizi, Fox TV’nin hamlesi ile yeniden yükselişe geçti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin göz kamaştıran partnerliği ve yüksek enerjileri ile dizinin sezon sonuna kadar izleyicilerini sürüklemesi bekleniyor. Peki dün akşam reytingler nasıl geldi?

21 Kasım’da yayınlanan 19. bölüm totalde 4.72, AB’de 4.49 ve ABC1’de de 4.86’lık sonuçlarla geçen bölümü göre iyi bir yükseliş hamlesi olarak dikkat çekti. Yani dizi yeni gününü sevdi ve izleyicileri de yavaş yavaş yeniden hikayeye geri dönecek ve reytingler daha da yükselecektir.

Totalde 8. sırada yer alan dizi, AB grubunda 5. ve ABC1 grubunda da 6. sırada günü tamamladı.

Biz demiştik, Sen Çal Kapımı için yeni gün kurtuluş olur diye! Reytingler bakın nasıl geldi? 9