Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in çok güvendiği Barbaroslar dizisi zirveden düştü!

TRT1’in çok güvendiği Barbaroslar dizisi zirveden düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olma iddiası ile TRT1 ekranında başlayan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi, güçlü bir çıkış yaparak milyonları ekran başına topladı. Birincilikler de elde ederek ilk iki bölümde geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizi için üçüncü bölüm beklenmedik şekilde düşüş ile sonuçlandı.

Engin Altan Düzyatan ile Ulaş Tuna Astepe’nin başrollerinde yer aldığı diziye yönelik izleyici ilgisi sürüyor. Ancak Kanal D’nin Camdaki Kız dizisinin müthiş sıçraması birinciliklerin kaybedilmesine yol açtı. Kanal D dün akşam tüm kategorilerde reytinglerde zirvede yer aldı.

Hatta tüm kişiler kategorisinde Barbaroslar dizisi ikinciliği de Bir Zamanlar Çukurova dizisine kaptırdı. Çok sert bir rekabetin yaşandığı perşembe akşamları AB ve ABC1 kategorilerinde günü ikinci bitiren Barbaroslar dizisi sıralama olarak gerilese bile reyting rakamları hala çok iyi seviyede…

Ancak diziye yönelik eleştirilerde artmaya başladı. Deniz sahnelerinin yeterince iyi olmadığını düşünen izleyiciler, senaryonun akışı ve konu bütünlüğü noktasında da diziye odaklanmakta zorlandıklarını belirtiyorlar.

Daha iyi bir senaryo beklediklerini belirten Barbaroslar dizisi hayranları, senaristlere daha iyi bir hikaye akışı beklediklerini ifade eden mesajlar yolluyor.