Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam ile ödül kazanan Burcu Özberk’ten bir itiraf geldi!

Aşk Mantık İntikam ile ödül kazanan Burcu Özberk’ten bir itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya günümüzün en büyük iletişim platformu. Ünlü oyuncular da sosyal medya hesapları üzerinden sevenleri ile bir araya geliyor.

Burcu Özberk de özellikle instagram hesabını çok yoğun kullanan ünlülerden birisi. Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra karakterini canlandıran oyuncu, Magazin Gazetecileri Derneği’nden ‘yılın romantik komedi kadın oyuncusu’ ödülünü aldı. İkinci kez dernek tarafından ödüllendirilen oyuncu bu durumdan çok memnun.

Dizisinin de çok iyi gittiğini ve izleyiciler tarafından sevildiğini belirten oyuncu, “Yaptığım işin karşılığında ödüllendirilmek tabii ki gurur verici ve mutlu eden bir şey. O yüzden çok mutluyum. Bizim iş çok güzel, gerçekten çok güzel gidiyor, çok beğeniliyor” açıklamasını yaptı.

Aşk Mantık İntikam ile ödül kazanan Burcu Özberk'ten bir itiraf geldi! 7

Sette giydiği ve hayranları arasında da ti’ye alınan kıyafetiyle ilgili konuştuğu sırada Burcu Özberk önemli bir itirafta bulundu. Birçok ünlü isim sosyal medyada hayranlarından gelen mesajları, yorumları takip ettiğini söylüyor. Ancak Burcu Özberk, bu konuda kendi gerçeğini açıkladı.

Oyuncu, “Arkadaşlarımın mesajlarını takip ediyorum” dedikten sonra hayranlarının mesajları soruldu. Oyuncu, “Onlara bakamam, takip ediyorum dersem yalan söylemiş olurum” diyerek aslında hayranlarından gelen mesajlarla hiç ilgilenmediğini itiraf etti.