Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in dizi kararı, Bir Zamanlar Çukurova’yı zirveden indirecek!

TRT1’in dizi kararı, Bir Zamanlar Çukurova’yı zirveden indirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Bir Zamanlar Çukurova dizisi atv ekranında perşembe akşamları yayınlanıyor. Çok etkili bir hikayeye sahip olan dizi ilk 3 sezonda büyük başarılar kazandı. Yeni sezon için de önemli hazırlıklar yapıldı.

Ancak dizinin 3 başrol oyuncusu geçen sezon peş peşe yapıma veda etti. Vahide Perçin, ardından Uğur Güneş ve son olarak da Murat Ünalmış hikayeden ayrılan isimler oldu. Yeni gelen bilgiler bir başka başrol oyuncusu Kerem Alışık’ın da dördüncü sezonun başlarında diziye veda edeceğini gösteriyor.

Hikayenin etkili yan karakterlerine hayat veren Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova gibi isimlerin diziden ayrılması da hikayenin geleceği noktasında soru işaretleri doğurdu. Ayrıca Hande Soral da Ümit karakterine veda ediyor. Hem başrol hem de yan rollerdeki bu ayrılıklar sonrasında dizinin yeni dönemi soru işaretleri ile dolu.

TRT1'in dizi kararı, Bir Zamanlar Çukurova'yı zirveden indirecek! 7

Bir Zamanlar Çukurova ekibi Adana’da çekimlere başladı. Hakan Gümüşoğlu karakterinde İbrahim Çelikkol da yeni dönemin kurtarıcısı olarak hikayeye dahil oldu. Ayrıca Erkan Bektaş da etkili bir karakter ile hikayeye dahil oldu. Aksiyonu bol olacak yeni dönemde Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisi başrollerde yer alacak.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen sezon önce TRT1’ein Bir Zamanlar Kıbrıs dizisini yayınlaması ile bir miktar izleyici kaybı yaşadı. Ancak büyük darbeyi Kanal D’nin Camdaki Kız isimli dizisi vurdu.

TRT1'in dizi kararı, Bir Zamanlar Çukurova'yı zirveden indirecek! 8

Camdaki Kız kısa sürede hem AB hem de ABC1 gruplarındaki izleyicileri kendisine çekti ve her iki kategoride de birincilikler elde etti. Bir Zamanlar Çukurova ise tüm kişiler kategorisinde zirvedeki yerini koruyabildi. Ancak hem AB hem de ABC1 gruplarında üstünlük Kanal D dizisine geçti.

Yeni sezonda ise TRT1’in aldığı yeni karar en çok Bir Zamanlar Çukurova’yı etkileyecek. Tüm kişiler kategorisinde yeni dönemde yine birincilik hedefleyen dizinin şimdiki rakibi ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi olacak. Şimdiden tüm kişiler kategorisinde birinci olmasına kesin gözüyle bakılan TRT1 dizisinin diğer iki kategoride de Camdaki Kız ile müthiş bir rekabet yapacağı net…

TRT1’in 16 Eylül Perşembe günü yeni dizisini yayınlaması bekleniyor. Ancak henüz bu konuda net bir durum yok, sadece iddialar var. Fakat TRT1’in perşembe günlerine çok etkili bir dizi koyma kararı biliniyor.

TRT1'in dizi kararı, Bir Zamanlar Çukurova'yı zirveden indirecek! 9

Bir Zamanlar Çukurova’a birinciliğe mal olacak olan bu TRT1 kararı, Camdaki Kız dizisini de AB ve ABC1’de ikinciliğe itebilir…

Sonuç olarak, perşembe rekabeti çok sert olacak. 3 sezon tüm kategorilerde birinciliklere alışan Bir Zamanlar Çukurova için, çok çetin ve reytinglerini koruma noktasında zorlu bir dönem başlıyor.