Ana sayfa Dizi Fragmanları Binnur Kaya, Kırmızı Oda’nın ikinci sezonu için etkili bir mesaj verdi!

Binnur Kaya, Kırmızı Oda’nın ikinci sezonu için etkili bir mesaj verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden senaryolaştırılan Kırmızı Oda dizisi ilk sezonu çok başarılı tamamladı. Dizinin 42 bölüm süren ilk sezonu elde ettiği reytingler çok etkileyici oldu. Binnur Kaya’nın başrolündeki diziye o kadar farklı ünlü isimler katıldı ki, hikayelerin her birisi kendi içinde özeldi…

Kırmızı Oda, güçlü konuk oyuncuların birbiri ardına hikayelerde yer alması ile gündemden hiç düşmedi. Aslında bu bir dizi taktiği olarak da birçok yapımcıya örnek olacaktır. Binnur Kaya, ikinci sezon için hazırlıklara başlayan dizinin yeni dönemi hakkında ilk mesajları verdi.

Kırmızı Oda’nın ikinci sezondan ilk fragmanında doktor hanım hayranlara şu sözlerle seslendi: “Yeni sezonda Kırmızı Oda yine hayatın içinden yine yüreklere dokunan, içinde acı ve hüzün olsa da, umut vaat eden, sonu mutlu biten birbirinden güzel hayat hikayeleri sunacak.

Aslında hayat pek çok şeyi kulağımıza önceden fısıldıyor. Bütün mesele hayatı doğru okumak. Doktor hanım olsam da benim de çok etkilediğim, gözlerimin dolduğu, hatta ağladığım anlar oluyor.

Ne de olsa hepimiz insanız. Hayatın içinde hüzün de var, mutluluk da… Şifa niyetine diyerek çıktığımız bu yolda umarım siz seyircilerimizin yüreklerine dokunabilir, yaralarınıza şifa olabiliriz.”