Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gönül Dağı dizi ekibinin çalışmaları başladı. İstanbul’da yapılan ilk çekimlerin ardından ekip Sivrihisar’a geçti. Dilek karakterinin İstanbul’daki kısa macerasının ardından Gönül Dağı ekibinin Eskişehir’de yeniden bir araya gelerek ikinci sezon hazırlıklarına devam etmesi hayranlarını çok heyecanlandırdı.

İlk sezonu çok başarılı geçen dizinin 30 bölümlük performansını birçok izleyici hayranlıkla takip etti. Kurban Bayramı’ndaki özel bölüm de çok iyi düşünülmüş bir işti. Gönül Dağı hayranları ikinci sezonu heyecanla bekliyor ama gönülleri kırık olan birçok izleyici de var.

Dizinin ilk sezonunda Serdar ve Elif karakterlerine tutukla kalan geniş bir izleyici grubu var. Her bölümde bu iki karakterin daha fazla sahnesinin olmasını isteyen hayranlar, senaristten de Elif ve Serdar’ı birbirlerine yakınlaştırmasını talep etmişti.

Aslında sezon sonuna kadar da izleyicilerin arzu ettiği gibi Elif ve Serdar aşkı gelişiyordu. Ancak sezon finalinde Serdar, Elif’i terk etti. Anlaşılan Utku Ateş hikayede daha fazla yer almak istemedi.

Cam Tavanlar isimli Show TV dizisiyle anlaşan Ateş, 8 bölüm süren yapımda yine iyi bir oyunculuk sergiledi. Ancak Cam Tavanlar final yaptı ve Utku Ateş için Gönül Dağı dizisine geri dönebileceği iddiaları ortaya atıldı.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık! 8

Dizinin ikinci sezon kadrosunu basın bülteni ile paylaşan TRT’nin ilettiği isimler arasında ne yazık ki Utku Ateş yok… Yani Serdar karakteri gittiği yerden geri dönmeyecek.

Zümre Meğreli ile Utku Ateş ikilisini birbirine çok yakıştıran dizi hayranları, ikinci sezonda bu aşkın özlemini çekecek. Belki ileride Utku Ateş hikayeye dahil olabilir ama ikinci sezon başlangıcında böyle bir durum olmadığını belirtelim.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde gönül kıran ayrılık! 9

Ayrıca dizinin yeni döneminde Zümre Meğreli’nin ismi kadroda geçiyor. Yani Elif karakteri için farklı sahneler ve olaylar izleyebilirsiniz. Utku Ateş hayranları ise büyük bir özlemle sezon boyunca birçok dizi hayranı tarafından hikayeye dönmesi beklenecektir.