Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Mert Fırat ile Tülin Özen yeni proje için bir araya geldi!

Mert Fırat ile Tülin Özen yeni proje için bir araya geldi!

tarafından ker_def

Tiyatrolarla seyircilerini yıldızların altında buluşturan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, eylül ayında da sevilen tiyatro gruplarının çok beğenilen oyunlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. DasDas’ın, Mert Fırat ve Tülin Özen’i bir araya getiren “Westend / Batının Sonu” adlı oyunu 1 Eylül Çarşamba akşamı KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek.

Tiyatro HemHâl’in, Latife Tekin’in romanından uyarlanan ve Nezaket Erden’in muhteşem performansıyla büyük beğeni toplayan tek kişilik oyunu “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit” ise 2 Eylül Perşembe akşamı seyirciyle buluşacak. URU organizasyonu ve Mey|Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenecek oyunun biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor. Seyirciler, kapı açılış saati olan 18.30’dan itibaren bahçe ve fuaye alanında, açık havada zaman geçirme imkânı da buluyor.

Şehrin rakipsiz etkinlik ve eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun eylül ayı programı, dikkat çekici iki oyunla başlıyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nun sahnesi, 1 Eylül 2021 Çarşamba akşamı DasDas’ın, bu yüzyılın tüm bireysel trajedilerinin komedisini sarsıcı bir dille ortaya koyan “Westend / Batının Sonu” adlı oyununu ağırlayacak. PEN Edebiyat Ödülü sahibi Almanya’nın en önemli yazarlarından Moritz Rinke imzalı oyunda Evren Bingöl, Gün Koper, Mert Fırat, Naz Çağla Irmak, Tülin Özen ve Pervin Bağdat birlikte rol alıyor. Yönetmenliğini Tuğsal Moğul’un üstlendiği “Westend / Batının Sonu”nda; Eduard ve Charlotte şehirden uzakta lüks bir mahalledeki yeni evlerinde yıllar sonra yeniden buluştukları eski bir arkadaşlarını ve komşularını ağırlarken, Pandora’nın kutusu açılmaya başlar. Konuşulmaya cesaret edilemeyen konular, sınırlarda dolaşan konuklar, saatler geçtikçe beklenmeyen dönüşümleriyle bu küçük grup, seyircilerin ön yargılarını alt üst ederler.

Mert Fırat ile Tülin Özen yeni proje için bir araya geldi! 7

2 Eylül 2021 Perşembe akşamı ise, Tiyatro HemHâl tarafından sahneye konan “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit” oyunu KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’na konuk olacak. Nezaket Erden ve Hakan Emre Ünal’ın, Latife Tekin’in kendi yaşamından da izler taşıyan romanından uyarladığı oyunun yönetmenliğini de Ünal üstleniyor. Nezaket Erden’in güçlü performansıyla büyük beğeni toplayan ve birçok ödüle layık görülen “Sevgili Arsız Ölüm-Dirmit”; köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesini ailenin en küçük kızı Dirmit’in gözünden anlatıyor. Ailesinin tüm engellemelerine rağmen Dirmit hayalleri, durmak bilmeyen merakı ve direnme gücü sayesinde karşısına çıkan zorluklarla baş etmenin türlü yollarını buluyor.