Ana sayfa Dizi Haberleri Alparslan dizisinin yayın tarihini Emre Konuk duyurdu!

Alparslan dizisinin yayın tarihini Emre Konuk duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yapımcı ve yönetmen Emre Konuk, çok önemli projelere imza atmaya devam ediyor. TRT1’de geçen sezonun büyük ilgi gören dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ile ismini geniş kitlelere duyuran Emre Konuk, yeni dizi Alparslan için de titiz bir çalışma yürütüyor.

Barış Arduç ile Fahriye Evcen ikilisinin başrolünde yer aldığı Alparslan dizisi için etkileyici bir oyuncu kadrosu kuruluyor. Ayrıca hem dekor hem aksesuar hem de kostümleri ile Alparslan dizisinin yeni dönemin en etkileyici yapımlarından birisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Projenin başındaki isim olan Emre Konuk, Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu’nun sorularını yanıtladı. Alparslan dizisiyle ilgili bilgi veren Emre Konuk, yayın tarihini de ilk kez duyurdu.

Alparslan dizisinin yayın tarihini Emre Konuk duyurdu! 7

İşte Emre Konuk’un dizinin yayın tarihi ile ilgili soru üzerine yaptığı açıklama:

“Platoda yenilikler yapıldı, oyuncularımız aksiyon ve binicilik eğitimlerini almaya devam ediyorlar, senaryo hazırlanıyor. Çekimlere başlamak için hazırız. Takvim olarak bir hafta içinde kayıtlara girmeyi düşünüyoruz. Eylül sonu, ekim başı gibi seyircimizle yeniden buluşmayı ümit ediyoruz.”