Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in heyecan yaratan yeni dizisi Dünya Hali’nin yayın tarihi netleşti!

TRT1’in heyecan yaratan yeni dizisi Dünya Hali’nin yayın tarihi netleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda TRT1 ekranlarında farklı yapımlar bulacaksınız, bunlardan birisi de Dünya Hali olacak. Tutunamayanlar dizisinin yapımcısı Neden Film, benzer bir absürt komedi işine el attı. Osman Nail Doğan yeni dizide de yönetmen koltuğuna oturdu.

Seni Çok Bekledim dizisindeki başarılı performansı ile göz dolduran Caner Şahin ile, Zümrüdüanka ile parlayan Pelin Abay yeni dizinin başrolünde buluştu. Dünya Hali dizisi izleyicileri eğlendirecek durum komedileri içeren ve absürt komedi içerikleri de barındıran bir yapım olarak başlıyor…

TRT1 ekranlarında dizinin 28 Temmuz çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacağı yayınlanan fragman ile duyuruldu.

Caner Şahin’in canlandırdığı Sinan karakterinin etrafında gelişecek olan komik olayları izleyeceğimiz Dünya Hali dizisi farklı bir komedi projesi olarak kendini gösteriyor.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, başarılı bir yapım beklediğini belirterek şöyle yazdı:

TRT1’in heyecan yaratan yeni dizisi Dünya Hali’nin yayın tarihi netleşti! 7

“Sinan’ın dedesinin vasiyetini yerine getirmeye çalışırken başından geçen komik olayları anlatacak olan ‘Dünya Hali’nin ruh halimize iyi gelmemesi için bir sebep yok.

Geriye bir tek ayrıntı kalıyor… O da ‘komedi dizisi’ demeyip yapımın tanıtımını ve izleyici dikkatini çekme işini ciddiye almak, dünya haline bırakmamak!

Eminim bu hususta da gerekli hassasiyet gösterilecektir. Şahsen mizah tarzıyla ekranlara yeni bir soluk getirme iddiasındaki ‘Dünya Hali’nden umutluyum ve absürt komedilerin kötü kaderini kırmasını diliyorum.”