Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in iddialı dizisi için öyle bir kadro kuruldu ki, Bizimkiler’in Ali’si bile var!

TRT1’in iddialı dizisi için öyle bir kadro kuruldu ki, Bizimkiler’in Ali’si bile var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında bu sezon dizi üstüne dizi var. Kamu yayıncısı hem günlük diziler konusunda hem de prim-time’da yayınlanan diziler konusunda müthiş bir atak yaptı. Ancak bu atağın da biteceği yok… Yeni diziler de peşi sıra geliyor.

Barbaros dizisi ile Teşkilat isimli diziden bilgiler de yavaş yavaş paylaşılıyor. Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe gibi iki iddialı ismi buluşturan Barbaros dizisi merakla beklenirken, şimdilerde bir de Teşkilat isimli yapım öne çıkmaya başladı.

Hazırlıkları devam eden Teşkilat dizisinin ilk dikkat çeken noktası, oyuncu kadrosu oldu. Bu sezon Şeref Sözü dizisinin kısa sürede ekrandan silinmesi ile büyük talihsizlik yaşayan Tims&B tarafından hazırlıklar titizlikle devam ediyor. Oyuncu kadrosu konusunda da her geçen gün yeni isimler ortaya çıkıyor.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Ezgi Şenler gibi oyuncularla ilgili son dönemde anlaşma haberleri üst üste gelmişti.

Gazeteci Birsen Altuntaş, yeni bir transferi daha haber verdi. Bizimkiler dizisinde Ali karakterine hayat veren Atılay Uluışık, yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

TRT1'in iddialı dizisi için öyle bir kadro kuruldu ki, Bizimkiler'in Ali'si bile var! 7

Doksanlar isimli dizide Öğretmen Kemal olarak da yer alan Atılay Uluışık, TRT1’in çok iddialı Teşkilat dizisinde nasıl bir karaktere hayat verecek merakla bekleniyor.

Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın oturduğu dizinin hikayesini ise Ethem Özışık yazdı.