Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in son değişiklik kararı, Masumlar Apartmanı için büyük şok oldu!

TRT1’in son değişiklik kararı, Masumlar Apartmanı için büyük şok oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Çarşamba günleri buluşan Dünya Hali isimli dizinin üst üste değişiklikler yaşaması dikkatlerden kaçmıyor..

Önce saati 22.30 olarak düzenlenen dizi, dün akşam da 23.35’te izleyicilerle buluştu. İlk 7 bölümü çarşamba akşamları yayınlanan dizinin şimdi de günü değiştirildi. Pelin Abay ve Caner Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi artık Salı akşamları yayınlanacak. TRT1’in neden böyle bir değişiklik yaptığı da kafaları fazlasıyla karıştırdı.

Masumlar Apartmanı’nı Salı akşamları ekranda görmeyi umut eden dizi hayranları Dünya Hali dizisinin artık Salı akşamları saat 20.00’da yayınlanacağını duyunca çok şaşırdı.

Oysa ki Masumlar Apartmanı için Melisa Şenolsun ile anlaşma yapılmış, dizinin hazırlıkları tamamlanmış ve sete çıkma aşamasına geçilmişti. Ezgi Mola’nın koranavirüse yakalanması nedeniyle bir süre geciken dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Ancak TRT1’in Dünya Hali dizisini salı akşamlarına alması herkesi çok şaşırttı. Acaba Masumlar Apartmanı’nın yayın günü mü değişecek? Yoksak Dünya Hali dizisi için TRT1 Masumlar Apartmanı başlayana kadar bir süre mi verdi?

Yani bu değişiklik çok ilginç bulundu ve Masumlar Apartmanı dizisinin gecikeceğinin de bir işareti olarak algılandı.

Dün akşam reytinglerde bir miktar yükseliş sergileyen Dünya Hali dizisinin yeni gününde 8. bölüm fragmanını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.