Ana sayfa Sosyal Medya Berkay Ateş ile Melisa Şenolsun ikilisi yeni sezonda en başarılı dizileri seçti!

Berkay Ateş ile Melisa Şenolsun ikilisi yeni sezonda en başarılı dizileri seçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda devam edecek dizilerden birisi Masumlar Apartmanı diğeri ise Sadakatsiz… TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden Farah Zeynep Abdullah ayrılınca hikayede önemli bir boşluk oluştu. Şimdi ise bu boşluğu dolduracak isim olarak Melisa Şenolsun bulundu.

Yeni sezonda yine TRT1 ekranında fırtına gibi esmesi beklenen Masumlar Apartmanı seçimi ile Melisa Şenolsun, kariyerinin en önemli adımlarından birisini attı. Oyuncu Aziz dizisi için de yapımcı ile anlaşmıştı ama sonrasında karşılıklı olarak sözleşme feshedildi. Bunun nedeni güzel oyuncunun Masumlar Apartmanı’ndan teklif alması mıydı?

Berkay Ateş ile Melisa Şenolsun ikilisi yeni sezonda en başarılı dizileri seçti! 8

Bu sorunun yanıtını bilemiyoruz. Ancak Melisa Şenolsun, yeni sezon için en iyi dizi anlaşmalarından birisine imzasını attı. Ünlü oyuncu, üniversiteli genç bir kız rolü ile sezonun yine çok konuşulacak dizisine katıldı.

Sadakatsiz dizisinde de yeni dönemde önemli bir isim izleyicilerle buluşacak. Son yılların dikkat çeken oyuncularından Berkay Ateş, Çukur ve Alev Alev’den sonra yine önemli bir diziye katıldı.

Berkay Ateş ile Melisa Şenolsun ikilisi yeni sezonda en başarılı dizileri seçti! 9

Geçen sezon 31 bölüm süren macerasıyla hayranları mest eden Sadakatsiz, yeni döneme de çok iddialı hazırlandı. Dizinin çekimleri başladı. Hatta 32. bölümün yani ikinci sezonun 15 Eylül çarşamba günü başlaması da bekleniyor.

Berkay Ateş de aynı Melisa Şenolsun gibi son yılların en önemli dizi anlaşmalarından birisine imzasını attı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizi için anlaşma sağlayan Berkay Ateş’i yeni sezonda Kanal D ekranında izleyeceksiniz.

Diziye Aras karakteri ile katılan oyuncu, bir hastanenin acil servisinde çalışan birisini canlandıracak. Asya ile Derin’in kazası sonrasında hastanede Aras ile Asya tanışmasına şahit olacaksınız.

Berkay Ateş ve Cansu Dere, yeni sezonda birçok sahnede birlikte yer alacak. Asya’nın Tekirdağ’ı terk ederek İstanbul’da yaşamaya başlayacağı ikinci sezon, zaman atlaması ile başlayacak.