Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in süper dizisi Masumlar Apartmanı bu sefer psikolojileri fena bozdu!

TRT1’in süper dizisi Masumlar Apartmanı bu sefer psikolojileri fena bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Masumlar Apartmanı dizisinin şimdiye kadar 16 bölümü yayınlandı. Her bölüm ayrı bir heyecan dalgası oldu. Reytingler her geçen hafta yükseldi ve 16-17’li seviyelere gelerek de patlama yaptı. Ezgi Mola, Safiye karakteri ile oyunculukta adeta çıtaya yükseltti. Merve Dizdar da ona Gülben karakteri ile katılınca gerçek bir dizi efsanesi ortaya çıktı.

Masumlar Apartmanı dizisinin 5 Ocak Salı akşamı yeni bölümü yayınlanmayınca birçok izleyicinin psikolojisi bozuldu. Zira dizinin fanı olanlar ve Salı günlerini iple çekenler artık 1 hafta ara vermeye bile tahammül edemiyor. Diziyi deli gibi izlemek isteyen geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Fragmanları bile milyonlarca kişiye ulaşıyor ve her hafta yeni rekorlarla Masumlar Apartmanı 2020 -2021 sezonunda çiçek gibi açıyor…

17. bölümü 12 Ocak Salı akşamı yayınlanacak olan diziden ilk fragman paylaşıldı. Yine heyecan dolu bir bölüm geliyor. Safiye, Naci’nin evli olduğunu öğrenecek ve evde sinir krizi geçirecek. O anları izlemek için sabırsızlanan dizi hayranları ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dizinin ne kadar da çok bağımlılık yaptığını da anlatıyor..

“Salı gününü o kadar doldurmuş ki, büyük boşluk içindeyim, fragman iyi geldi” diye yorum bırakan bir izleyici, dizinin ara vermesinin psikolojik etkisini anlatıyordu. Dizinin yeni bölümünde Safiye’nin duygusal anları da sizleri çok etkileyecek. Han’ın ablasını teselli ettiği anlar ise birçok kişinin de yüreklerini sızlatacak.