Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da son 3 sezondur acı tesadüfler üst üste geldi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da son 3 sezondur acı tesadüfler üst üste geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ilk 6 sezonluk performansı ile efsane diziler arasına katıldı. Güçlü bir oyuncu kadrosu bulunan dizinin başladığından bu güne istikrarlı bir gidişatı bulunuyor.

Onur Tan’ın yönetmenliğini yaptığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın her sezon başlangıcı hem hikayenin yenilenmesi nedeniyle heyecanı artırıyor hem de bazı oyuncuların hayatlarını kaybetmesi nedeniyle yürekleri burkuyor.

2019 yılındaki sezon başlangıcı öncesinde Ünal Kaptan olarak izlediğimiz Tarık Ünlüoğlu’nun vefat etmesi büyük bir üzüntü kaynağı olmuştu. 5. sezonun başlamasından hemen önce gerçekleşen Ünlüoğlu’nn vefatı dizi ekibini derinden sarstı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son 3 sezondur acı tesadüfler üst üste geldi 8

Tarık Ünlüoğlu’ndan sonra, 2020 yılındaki altıncı sezon başlangıcından önce de iki isim hayatını kaybetti. Teoman Yıldıran karakteri ile yer alan Birol Ünel, 59 yaşında geçtiğimiz hafta yaşamını yitirdi. Halil Komova ise Can Sürer karakteri ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol almıştı. Her iki isim de 6. sezonun hemen öncesinde yaşamını yitirdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin sezon başlangıçlarından hemen önce yaşanan bu ölümler kötü bir tesadüf olarak akıllarda kaldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son 3 sezondur acı tesadüfler üst üste geldi 9

Ancak yedinci sezonun hemen öncesinde de benzer bir durum ile karşı karşıyayız. Dizide Hayriye Anne karakterine hayat veren Sabina Toziya da 10 Ağustos 2021’de vefat etti. Yılbaşında beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan emektar oyuncu Toziya, maalesef dizinin yedinci sezon öncesinde aramızdan ayrıldı.

Üç sezondur üst üste yaşanan bu ölümlerin hep de dizinin yeni sezonunun hemen öncesine denk gelmesi kötü bir tesadüf olarak akıllara yazıldı. Dizi ekibi son 3 sezon başlangıcından hemen önce yaşanan bu acı ölümlerle sarsılıyor. Ne yazık ki bu sezon da kötü şans yine dizinin çekimlerinden önce kendini gösterdi.