Ana sayfa Dizi Haberleri Mert Yazıcıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan yeni dizide buluşacak!

Mert Yazıcıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan yeni dizide buluşacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Exxen platformu için hazırlanan projelere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sihirli Annem isimli diziye başlayan Süreç Film, yeni bir iş daha yapacak. Bu projenin de detayları ortaya çıktı.

Ölüm Zamanı isimli yeni dizinin çok güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Aşk 101 dizisiyle öne çıkan Mert Yazıcıoğlu, Kanal D ekranında ise sadece 5 bölüm süren ve final bile yapmadan yayından kaldırılan Bir Annenin Günahı isimli yapımda Yusuf karakterine hayat vermişti. Yazıcıoğlu, yakında yeni dizi Ölüm Zamanı için sete çıkacak.

Show TV’nin Arıza dizisinde Haşmet karakterine hayat veren Ahmet Mümtaz Taylan da bu yeni dizinin kadrosunda yer alan bir başka ünlü isim oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre dizinin konusu bir hayli ilginç.

Kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıradışı olayların izleyicilerle buluşacağı dizinin hazırlıkları devam ediyor. Zülküf Yücel’in senaryosunu yazmakta olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturacak.

Zalim İstanbul dizisiyle öne çıkan İdris Nebi Taşkan ile birlikte; Mert Ramazan Demir, Nilsu Berfin Aktaş ve Ece Yaşar da yeni dizinin kadrosundaki diğer isimler olarak dikkat çekiyor.