Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in yeni dizisi Mavera’nın reytingleri nasıl geldi!

TRT1’in yeni dizisi Mavera’nın reytingleri nasıl geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamları reyting yarışında zirvede bilindik bir manzara var… Ayrıca TRT1’in Ramazan boyunca yayınlayacağı yeni dizi Mavera’nın sonuçları da belli oldu. 13 Nisan Salı akşamının zirvesinde iki diziyi görüyoruz.

TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı hem AB hem de ABC1 gruplarında ilk sırada yerini aldı. atv’nin 6. sezonu süren fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ise tüm kişilerde birincilik elde etmeyi başardı. EDHO, diğer iki kategoride ise günü ikinci sırada bitirmeyi başardı.

Finale adım adım yürüyen Baraj dizisinin reytinglerinde de geri çekilme kendini gösteriyor. Sadece tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde oranlar elde eden dizi, AB’de oldukça düşük seviyelerde. Totalde günü 7. bitiren Baraj, ABC1’de ise 10. oldu. Dizi, AB grubunda ise günü 16. olarak bitirdi.

Kanal D’nin finale giden dizisi Hekimoğlu ise AB grubunda günü 8. bitirdi ve iyi bir oran elde etti. Ancak dizi hem total hem de ABC1 gruplarında düşük oranlar elde edebiliyor.

TRT1 ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Mavera dizisi de yayınlandığı saate bakıldığı zaman iyi sonuçlar almış gibi bir görüntü var. Ramazan ayı boyunca devam edecek olan Mavera, AB’de günü 13. sırada bitirdi. Totalde 23. olan TRT1 dizisi, ABC1’de ise günü 17. sırada tamamladı.

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet ise tüm kişilerde yine iyi sonuçlar aldı ve günü 15. olarak tamamladı.

İşte 13 Nisan Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

TRT1'in yeni dizisi Mavera'nın reytingleri nasıl geldi! 10