Ana sayfa Sosyal Medya Utku Ateş ve Zümre Meğreli, Gönül Dağı dizisinde güneş gibi parlıyor!

Utku Ateş ve Zümre Meğreli, Gönül Dağı dizisinde güneş gibi parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisinde yaşanan gelişmeler izleyicileri memnun ediyor. Dizinin karakterlerine yönelik izleyici taleplerinin yerine getirildiğini görenler, sosyal medyadan paylaşımlar yaparak senaristleri etkileme çabasına devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde Elif ve Serdar karakterlerinin yakınlaşmasını ilk olarak izleyiciler çok istemişti. Birkaç bölüm sonrasında da bu iki karakterin yakınlaşmaya başladıklarına yönelik görüntüler gelince de dizi hayranları bu durumdan çok memnun olmuştu.

Hem başrol oyuncuları hem yan karakterlerdeki isimlerin başarılı performansları ile yükselen Gönül Dağı dizisi, güçlü hikaye örgüsü ile de ekranın en farklı ve naif dizisi olmayı da hak ediyor.

17 Nisan Cumartesi akşamı 24. bölümü yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde Elif ve Serdar sahnesini merak eden dizi hayranları ikilinin daha çok sahnesinin çekilmesini da talep ediyor. Utku Ateş ile Zümre Meğreli’nin canlandırdığı ikili, iyi bir dizi çifti oldu. Adeta güneş gibi parlayan Ateş ile Meğreli, her geçen hafta performanslarını artırırken, izleyicilerin desteği de artmaya devam ediyor. Bu destek büyüdükçe büyüyor. Gönül Dağı dizisinin yeni çifti olması istenen ikilinin sahneleri ilerleyen haftalarda artırılır ise şaşırmayın.

Dizinin 24. bölümünde Dilek ile Taner’in söz kesmesinin yanı sıra, Serdar’ın üşüyen Elif’e ceketini verdiği sahneleri çok merak ettiklerini belirten Gönül Dağı hayranları, Ramazan ayının güzelliklerinin de hikayede yer almasından memnun kalacak.

Dilek’in herkese tuzlu kahve yapıp, Taner’e şekerli kahve vermesi de fragmana yansıdı ve izleyiciler bu durumdan çok hoşlandı. Kız isteme sahnesinin çok eğlenceli olacağı da bu görüntülerden belli.