Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’den iki yeni ve iddialı dizi atağı! Başrollerde iddialı genç oyuncular var!

TRT’den iki yeni ve iddialı dizi atağı! Başrollerde iddialı genç oyuncular var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 kanalı, son yıllarda diziler konusunda dikkat çeken çalışmalarıyla ön planda. Özellikle dönem dizilerine ağırlık veren kanalın iki yeni ve farklı projesi ise özellikle başrolde yer alan isimlerin hayranları için büyük bir sürpriz olacak!

TRT1’de yayınlanacak iki ayrı diziyle ilgili gelişmeler hız kazandı. Sezon bitmeden ekrana gelmesi beklenen dizilerden ilki Kasaba Doktoru ismini taşıyor. Son yıllarda doktor ve hastane dizilerinin ön plana çıkmasıyla birlikte TRT kanalı da benzer bir hikayeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor.

Kasaba Doktoru dizisinde kahraman doktorların verdiği mücadeleler ekrana yansıtılacak. Dizi, Dr. Romantic isimli bir Güney Kore dizisinde uyarlanmakta. Trajik bir olaydan yola çıkan hikayede, kasabaya gelerek mesleğini sürdüren kahraman bir doktorun, hastaları için verdiği mücadele anlatılıyor.

TRT'den iki yeni ve iddialı dizi atağı! Başrollerde iddialı genç oyuncular var! 8

Başrolünde Ozan Akbaba’nın yer aldığı dizinin ayrıca iki popüler genç ismi de dikkat çekiyor. Hazal Subaşı ve Deniz Can Aktaş, Kasaba Doktoru dizisinde partner olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.

 

TRT1’in diğer dizisi de öğretmenler üzerinden anlatılan bir hikaye. Kara Tahta ismini taşıyan dizi, bir aşk hikayesini merkezine alıyor. Dizinin başrollerinde ise Miray Daner ve Furkan Andıç rol almakta.

Kara Tahta dizisi, bir gençlik dizisi olarak ekrana gelecek. Furkan Andıç, Atlas isimli bir matematik öğretmenini oynayacak. Atlas’ın yıllar sonra mezun olduğu okula gelmesiyle başlayacak hikayede, Miray Daner de Andıç’ın eski sevgilisi Irmak rolünde.

TRT'den iki yeni ve iddialı dizi atağı! Başrollerde iddialı genç oyuncular var! 9