Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Kara Tahta dizisiyle ekrana dönüyor!

Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Kara Tahta dizisiyle ekrana dönüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Furkan Andıç, 2020 yılında Kanal D’de ekrana gelen Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisiyle ekrandaydı en son. Dizide Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz ile başrolde yer almıştı. Bu dizinin ardından ise Aybüke Pusat ile bir başka dizide rol alması bekleniyordu ancak dizi iptal oldu.

Her Yerde Sen isimli romantik komedi dizisinde partnerlikleri çok beğenilen Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın dizisi Kusursuz ile ilgili medyada uzun süre haberler yer aldı. Ancak dizinin bir anda iptal olduğu haberleri çok şaşırttı. Bütçesi çok yüksek olduğu için çekilemediği şeklinde bilgiler gündeme geldi.

Furkan Andıç hayranları ise onu bir süre daha beklemek durumunda kaldı. Genç kuşağın başarılı ve popüler oyuncularından birisi olan Andıç, şimdilerde TRT1’in yeni bir dizisiyle anılmaya başlandı. Kara Tahta isimli dizide Miray Daner ile başrolde yer alacağı öğrenildi.

Furkan Andıç, Çatı Katı Aşk dizisinden sonra Kara Tahta dizisiyle ekrana dönüyor! 1

Yapımcılığını ÜS Yapım’ın, yönetmenliğini ise Ender Mıhlar’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise usta kalem Erkan Birgören yazıyor. Diziyle ilgili çalışmalar devam ediyor. Henüz başka bir oyuncu ile ilgili detay yok.

Ancak Furkan Andıç hayranları için Miray Daner ismi ilgi çekti. İkilinin ekran uyumu şimdiden merak konusu oldu! Dizinin henüz çekimleri başlamadı. Fakat başrollerin belli olmasıyla birlikte heyecan da arttı.

İki oyuncunun dizideki rolleri de belli oldu. Furkan Andıç, Kara Tahta dizisinde, lise yıllarında sorunlar yaşadığı yere matematik öğretmeni olarak geri dönen Atlas’ı oynayacak.

Miray Daner ise Atlas’ın eski aşkı Irmak’a hayat verecek. İkilinin yıllar sonra yeniden yollarının kesişme hikayeleri anlatılacak Kara Tahta’da…