Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin iddialı dizilerinden biri olacak Kasaba Doktoru’nun çekimleri başladı!

TRT’nin iddialı dizilerinden biri olacak Kasaba Doktoru’nun çekimleri başladı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT yeni sezona iki yeni diziyle gireceğini duyurmuştu. Bunlardan biri Kasaba Doktoru olurken diğeri de Miray Daner ve Furkan Andıç’ın başrollerini paylaştığı Kara Tahta dizisi oldu.

Kara Tahta dizisi için ekip hafta başında sete çıktı. Dr. Romantic isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru dizisinin çekimleri ise dün başladı.

Büyük bir hastanede trajik bir olay yaşadıktan sonra bir kasabada mesleğine devam eden bir doktorun hikayesini konu alan Kasaba Doktoru dizisinin başrollerinde Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı yer alırken diğer oyuncular arasında Ozan Akbaba, Vildan Atasever ve Sinan Albayrak gibi isimler bulunuyor.

TRT’nin iddialı dizilerinden biri olacak Kasaba Doktoru'nun çekimleri başladı! 7
Dr. Romantic, 2016 yılında başladı ve 36 bölüm sürdü. İki sezon devam eden dizi 2020 yılında final yaparken, birçok ödül kazandı veya ödül adayı olarak yer aldı. Kasaba Doktoru da büyük başarı elde eden bu dizinin Türkiye uyarlaması olacak. Yeni dizi Türkiye’de doktorların emeklerini ve çalışma zorluklarını anlatacak.

Fatih Enes Ömeroğlu’nun patronu olduğu ARC Yapım’ın üstlendiği TRT1’de yayınlanacak dizinin senaryosunu İlker Aslan ve Barış Erdoğan yazarken, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün oturuyor.