Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin Teşkilat dizisi, iki oyuncuyu iki yıl sonra yeniden aynı projede buluşturdu!

TRT’nin Teşkilat dizisi, iki oyuncuyu iki yıl sonra yeniden aynı projede buluşturdu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bazı dizi çiftleri var ki uzun süre hatıralardan silinmiyorlar. Yer aldıkları dizilerle birlikte anılırken aynı zamanda ekran uyumları nedeniyle de hayranları tarafından yeniden başka dizilerde birlikte oynamaları için kimi zaman sosyal medyada kampanyalar bile yapılıyor. Bu dizi çiftlerinden birisi, işte bu istekler sanki duyulmuş gibi iki yıl aradan sonra bir araya geliyorlar.

Kim mi bu isimler? Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal… İkisi de İzmirli olan oyuncular, Fazilet Hanım ve Kızları isimli dizide birlikte rol almış, birbirine aşık Hazan ve Yağız isimli bir çifti oynamış ve birbirlerine de çok yakıştırılmışlardı.

Aradan geçen iki yılın ardından, Ertuğrul ve Baysal’ın yeniden aynı dizide yer almaları hayranları tarafından da uzun süredir beklenen bir durumdu. İki oyuncunun, TRT1’in Teşkilat dizisinde birlikte oynayacakları kısa bir süre önce ortaya çıktı.

TRT'nin Teşkilat dizisi, iki oyuncuyu iki yıl sonra yeniden aynı projede buluşturdu! 16

Diziyle ilgili hazırlıklar bir süredir devam ediyordu ama oyuncu kadrosu tam olarak netleşmemişti. Geçtiğimiz günlerde bu konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın da yer aldıkları Teşkilat dizinde ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman ve Mesut Akusta da yer alıyor.

TİMS&B’nin yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın yapacak.

Çağlar Ertuğrul, bu süre içinde Afili Aşk dizisinde oynarken, Deniz Baysal ise Söz ve Hizmetçiler dizisiyle ekranlara gelmişti.