Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, ‘Another Self’ için yollara düştü!..

Tuba Büyüküstün, ‘Another Self’ için yollara düştü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Netflix’in yeni dizisi ‘Another Self’in Ayvalık Cunda’da gerçekleşen çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Murat Boz ve Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak gibi isimlerin birlikte rol aldığı dizinin oyuncuları setten fotoğraf ve videoları da zaman zaman sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyorlar.

Tuba Büyüküstün ‘Another Self’ dizisinde birlikte rol aldığı Seda Bakan’ın çektiği yol videosunu instagram hesabından story olarak paylaştı. Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Burcu Alptekin’in yolda çektikleri ve ‘En iyi dost paydos’ yazdıkları videoda üçlünün eğlenceli halleri de dikkat çekiyor.

Aynı okuldan mezun olan 3 kadından birisinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu edinen ‘Another Selff’de, Büyüküstün ‘Ada’ karakterine hayat veriyor. ‘Ada’ ve ‘Toprak’ karakterinin aşk yaşayacağı dizide ‘Toprak’ karakterini ise şarkıcı ‘Murat Boz’ canlandırıyor. Hikayede, Ada karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in yaptığı ve 8 bölüm çekilecek ‘Another Self’in dizisinin çekimleri planlanan şekilde tamamlanırsa eğer dizi, 2022 yılının başlarında izleyiciyle buluşacak.