Ana sayfa Sosyal Medya Gülseren Budaycıoğlu dizileri yordu, Gülse Birsel dizilerini arayanlar var!

Gülseren Budaycıoğlu dizileri yordu, Gülse Birsel dizilerini arayanlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranında Gülseren Budayıcıoğlunun kitaplarından ya da deneyimlerinden yola çıkarak hazırlanan diziler reyting rekorları kırıyor. Ancak bu dizilerdeki yoğun psikolojik görüntü bazı dizi hayranlarını artık rahatsız etmeye başladı.

Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda dizilerinin hikayeleri Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından senaryolaştırıldı. Bu üç dizi de son yılların en başarılı psikolojik dram yapımları olarak öne çıktı. 3 dizi de ikinci sezonlarına başladı ve milyonlarca izleyiciyi etkilemeye devam ediyor.

Ancak sosyal medyada bazı izleyiciler Gülseren Budayıcıoğlu hikayelerinden artık yorulduklarını ve Gülse Birsel’in insanın içini açan hikayelerini aradıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Gülseren Budaycıoğlu dizileri yordu, Gülse Birsel dizilerini arayanlar var! 12

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi hem komik hem eğlenceli yapımlarla öne çıkan Gülse Birsel’in yeni bir projesi olup olmadığı da hayranlar tarafından merak ediliyor.

Bir dizi hayranı sosyal medyada şu yorumda bulundu: “Ben artık Gülseren Budayıcıoğlu’nun ruh hastası karakterlerini değil, Gülse Birsel kaleminden çıkmış zekice diziler izlemek istiyorum.”

İşte bu yorum birçok kişi tarafından da desteklendi. Psikolojik sorunların yoğun olarak yaşandığı 3 dizinin hikayesi de oldukça sert. Milyonlarca izleyeni bulunan bu dizilerdeki karakterlerin izleyicileri muzsuz ettiği ve onları psikolojik olarak kötü etkilediğini düşünenler de fazla…

İşte bu noktada dizi hayranları Gülse Birsel kaleminden çıkan zekice ve eğlenceli yapımları özlemeye başladı. Bakalım yapımcılar ve Gülse Birsel bu konuda bir adım atacak mı?