Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Ünsal’dan tiyatroya 2 milyon TL’lik yatırım!..

Tuba Ünsal’dan tiyatroya 2 milyon TL’lik yatırım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Ayşe Kulin’in “Adı Aylin” romanını tiyatro sahnesine taşımaya hazırlanıyor. Son yıllarda tiyatro tutkusu ile gündeme gelen oyuncu, proje için kesenin ağzını açtı.

Tuba Ünsal instagram hesabından bir takipçisinin, ‘Yeni sezonda tiyatro oyununuz olacak mı?’ sorusuna verdiği cevapla müjdeli haberi de duyurdu. Son yıllarda tiyatroya yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Tuba Ünsal’ın, ‘Kürk Mantolu Madonna’ ve ‘Lal Hayal’ oyunları kapalı gişe aynamıştı. Ünsal bu defa, ünlü yazar Ayşe Kulin’in ‘Adı Aylin’ isimli kitabını tiyatroya uyarlayacak İzleyiciye görsel şölen yaşatmak için hiçbir masraftan kaçınmayan Tuba Ünsal, prodüksiyon için 2 milyon TL harcayacak.

Tuba Ünsal'dan tiyatroya 2 milyon TL'lik yatırım!.. 7

Oyun, Türkiye ile aynı anda Ortadoğu’da da sahnelenecek. Konuyla ilgili konuşan Tuba Ünsal, “Adı Aylin, ‘Off Broadway’ tarzında Türkiye’de ilk kez sahnelenecek özel bir şov olacak” açıklamasını yaptı. Ünsal, 2 yıl önce Sabahattin Ali’nin kült eseri ‘Kürk Mantolu Madonna’yı sahneye taşırken evini ipotek ettirme noktasına geldiğini açıklamıştı. Tuba Ünsal’ın hem baş rolünde oynadığı hem de yapımcılığını üstlendiği oyun, geçtiğimiz sezon kapalı gişe rekoru kırdı.

Uzun zamandır televizyon ekranlarında görünmeyen oyuncu en son Netflix’in ‘Aşk 101’ dizisinde izleyici ile buluştu. Oyuncu dizide, ‘Eda’ karakterinin yetişkin halini canlandırdı.  ‘Aşk 101’ in 2. sezonu ise 30 Eylül’de yayınlanacak.