Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün üst üste iki dizinin çekimlerini bitirdi!

Tuba Büyüküstün üst üste iki dizinin çekimlerini bitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Another Self isimli Netflix dizisinde birlikte rol alan Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Serkan Altunorak bir davette görüntülendi.

Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Another Self isimli dizinin çekimleri 3 ay kadar sürmüş ve geçtiğimiz ay tamamlanmıştı. 3 ünlü oyuncunun setin bitmesinden sonra yeniden bir araya gelmesi dikkat çekti.

Netflix’te yayınlanan ve çok beğenilen Rise of Empires Ottoman isimli dizinin ikinci sezonunun da yayınlanacağı bilgisi gelmişti. Tuba Büyüküstün’ün Mara Hatun karakteri ile yer aldığı dizide, Cem Yiğit Üzümoğlu Fatih Sultan Mehmet karakteri ile büyük ilgi görmüştü.

Tuba Büyüküstün, Another Self’in ardından gelen Rise of Empires Ottoman dizisinin ikinci sezonu için de kamera karşısına geçmeyi kabul etti. Çekimleri tamamlayan oyuncu bir hayli mutluydu.

Oyuncu, “Yeni bitirdik, cumartesi bitirdik. O da bitti şu anda hiçbir şey yok” diye konuştu. 6 bölüm süren ilk sezona gelen büyük ilginin ardından ikinci sezonun da çekilmesi dizi hayranlarını bir hayli memnun etti.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkat çeken Tuba Büyüküstün, instagram’da zaman zaman yayınladığı kahve pozlarını, tekrar birlikteliği hatırlatmak için paylaştığını da ifade etti.