Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisi Burcu Biricik ile Nur Sürer’in omuzlarına yıkıldı!

Camdaki Kız dizisi Burcu Biricik ile Nur Sürer’in omuzlarına yıkıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selma Ergeç, son dönemde Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız isimli dizide rol alıyor. Selen Köroğlu karakteri ile etkileyici bir oyunculuk sergileyen Selma Ergeç, 2000’li yılların başından bu yana setlerde yer almayı sürdürüyor.

Selma Ergeç, Asi dizisinde canlandırdı Defne karakteri ile çok popüler olmuştu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hatice Sultan olarak da dünyanın dört bir yanında tanınan oyuncu, son dönemde Atiye ve Camdaki Kız isimli yapımlarda izleyicilerin karşısına çıktı.

Perşembe akşamları Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisi hakkında konuşan oyuncu, “Başarılı gidiyor, çok keyifli. Ekipçe şahane anlaşıyoruz, mutluyum” açıklamasında bulundu.

Camdaki Kız dizisi Burcu Biricik ile Nur Sürer'in omuzlarına yıkıldı! 7

Selma Ergeç, psikolojik yoğunluğu yüksek dizilerin izleyicilerde bir karşılığı olduğunu ifade etti. Oyuncu, “İnsanlar daha iyi empati kurabiliyor. Bir yerlere dokunuyor ki rağbet görüyor” dedi.

Daha önce Selen gibi bir karakterde yer almadığını belirten oyuncu, “Bence bizim dizide Burcu’nun karakteri çok zor. Ben yine iyiyim” ifadesini kullandı.

Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik’in işinin zor olduğunu anlatan Selma Ergeç, Nur Sürer’in canlandırdığı Feride karakterinin de çok zor bir rol olduğuna değindi.

İki ekip arkadaşına da kolaylıklar dileyen Selma Ergeç, “Benim karakterimde çok zorlayan bir durum yok. Ben yine iyiyim, her şey yolunda” dedi.