Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın avukat Başak’ı Perihan Ünlücan büyük bir fırsat yakaladı!

Arka Sokaklar’ın avukat Başak’ı Perihan Ünlücan büyük bir fırsat yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde avukat Başak karakterini canlandıran Perihan Ünlücan, geçen sezon hikayeye dahil olmuştu. 16 sezondur devam eden fenomen dizide bu sezon de yer almayı sürdüren oyuncu halinden çok memnun.

Cuma akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dizinin çekimlerinin güzel gittiğini söyledi. Reytinglerin güzel olduğunu anlatan oyuncu, yoğun bir çalışma programı içinde olduklarını söyledi.

Birçok oyuncu için iki sezon bir dizide yer almanın bile mucize olduğunu dile getiren Perihan Ünlücan, “Benim için ikinci sezon yeniyim diyorum. Millet için iki sezon dizi görmek bile bir mucize bu devirde. 16. sezonu devirdik, başarı tesadüf değilmiş. Gerçekten şahane bir ekiple çalışıyorum. Ben de çok mutluyum” diye konuştu.

Arka Sokaklar'ın avukat Başak'ı Perihan Ünlücan büyük bir fırsat yakaladı! 8

2021 yılının kendisi için güzel geçtiğini anlatan oyuncu, hem yorucu hem de stresli bir yıl da geçtiğini anlattı. Kendi adına 2021 yılını güzel geçirdiği için mutlu olduğunu anlatan oyuncu, yeni yıla da evinde sakin şekilde karşılayacağını anlattı.

1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, 2010 yılında Keskin Bıçak isimli diziyle setlerde yer almaya başaldı. 20 Dakika dizisinden sonra Hatırla Gönül’de Şermin karakterini canlandıran Perihan Ünlücan, Karadayı dizisindeki Nilay karakteri ile de büyük bir çıkış yaptı.

Arka Sokaklar'ın avukat Başak'ı Perihan Ünlücan büyük bir fırsat yakaladı! 9

2017 yılındaki Kayıtdışı dizisinden sonra bir süre setlere ara veren oyuncu, 3 yıllık aradan sonra Arka Sokaklar’a katılarak kariyerine devam etti.

Oyuncu, Arka Sokaklar dizisinde İlker İnanoğlu’nun canlandırdığı Engin karakterinin sevgilisi avukat Başak karakteri ile kariyeri için çok önemli bir fırsat bulmuş oldu.

16 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde iyi bir ekip ile çalışma fırsatı elde eden oyuncu, reytingleri de çok yüksek gelen dizi ile birlikte geniş kitlelere yeniden ismini duyurma şansını elde etti.