Ana sayfa Sosyal Medya Tugay Mercan, yeni sezonun en sürpriz dizisine katıldı!

Tugay Mercan, yeni sezonun en sürpriz dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda televizyon ekranında yayınlanacak diziler arasında sürpriz beklentisi en yüksek olan yapımlardan birisi de Mahkum olacak… Fox TV ekranı için hazırlanan dizi Innocent Defendant isimli yapımın yerli uyarlaması olarak hazırlanıyor.

Onur Tuna’nın ilk başrol olarak açıklandığı dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Fox TV’nin, 2021-2022 sezonu tanıtımına Onur Tuna tek başına katılarak Mahkum dizisini temsil etmişti. Ancak ekip arkadaşları birbiri ardına belli olmaya devam ediyor.

Seray Kaya’nın kadın başrol olarak yer alacağı ortaya çıkan dizide bir başka ünlü de İsmail Hacıoğlu oldu… Mahkum dizisine yeni bir isim daha katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

2008 yılından bu yana dizi setlerinde görmekte olduğumuz Tugay Mercan, iki yıllık aranın ardından yeniden ekrana dönüş yapıyor. Canlandırdığı rolleri ile farklı karakterleri hayata geçirmekte zorlanmadığını gösteren Tugay Mercan, en son 2019 yılında Azize isimli Kanal D dizisinin kadrosunda yer aldı.

Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Tugay Mercan, Fox TV’nin Mahkum dizisi ile yeni bir çıkış yapacak. Mahkum konusu nedeniyle bu sezonun en sürpriz yapımlarından birisi konumunda.

Başarılı bir savcının kısa bir süre hafıza kaybı yaşaması ve kendine geldiğinde idam ile yargılanan, cinayet ile suçlanan birisine dönüşmesini anlatan hikaye, güçlü bir dram projesi… Masumiyetini kanıtlamak için Savcı Ağıt büyük bir mücadele verecek. Mahkum dizisi hikayesi nedeniyle sürpriz bir güçlü çıkış yapabilecek bir yapım olarak gözüküyor

Tugay Mercan, dizide hapse düşen ve Savcı Ağıt ile arkadaş olan bir karakteri canlandıracak.