Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Tuna’nın Mahkum isimli Fox TV dizisinde hikaye çok şaşırtacak!

Onur Tuna’nın Mahkum isimli Fox TV dizisinde hikaye çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi yeni sezon için Fox TV’de izleyicilerle buluşacak. Kanalın elinde 11 dizi olduğu için yayın tarihi için şimdiden bir şey söylemek doğru olmayacaktır. Haftanın 7 gününe bir dizi getiren Fox TV, 4 yeni dizinin de hazırlıklarına devam ediyor.

Mahkum dizisi belki de bu sezon en son ekrana gelecek Fox TV dizisi olabilir. Henüz çekimleri da başlamayan dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanması bekleniyor. Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Tugay Mercan şu anda belli olan isimler oldu…

Innocent Defendant isimli dizinin yerli uyarlaması olan Mahkum’un hikayesi izleyicileri derinden etkileyecek. Onur Tuna’nın Savcı Ağıt olarak ekranda yer alacağı dizide sürükleyici bir dram hikayesi bulacaksınız.

Dizinin hikayesiyle ilgili detayları aktaran gazeteci Birsen Altuntaş, önemli ipuçları verdi. Savcı Ağıt karakterinin etrafında gelişen hikaye aslında bir adaleti sağlama düşüncesinin yansıması…

Ağıt Bulut karakteri evli bir savcıdır ve işinde de son derece başarılıdır. Zeynep isimli eşiyle bir kızları da bulunan savcı Ağıt, hayatında her şey normal giderken büyük bir suçlama ile karşı karşıya kalacak.

Bir şirketin varisi olan Savaş karakterinin tek yumurta olan ikiz kardeşi Barış’ı öldürmek ile suçlanan Savcı Ağıt, bu nedenle hapse girecek. Daha önce gelen bilgilerde de savcı Ağıt’ın geçici bir hafıza kaybı sonrasında cinayetle yargılandığını öğreneceği ve masumiyetini kanıtlamak için de hukuk mücadelesi vereceği belirtiliyordu.

Türkiye uyarlama diziler konusunda oldukça tecrübeli bir durumda. MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin izleyicilerden güçlü bir karşılık bulması bekleniyor.